• Головна
  • Сьогодні Львівську ОДА пікетуватимуть активісти, через земельні ділянки поблизу озера Наварія
08:12, 16 липня 2018 р.

Сьогодні Львівську ОДА пікетуватимуть активісти, через земельні ділянки поблизу озера Наварія

В понеділок, 16-го липня, в сквері навпроти будівлі Львівської ОДА відбудеться пікет активістів, через виділення земельних ділянок для "атовців" поблизу озера Наварія.

Про це повідомляє 032.ua з посиланням на сайт Пустомитівської міської ради.

В повідомленні зазначено, що акція розпочнеться об 11:00, участь в заходах поблизу адмінустанови планують взяти близько сотні активістів. Організатором протесту є ГО "Громадський осуд".

Нагадаємо, що 15-го травня цього року керівник Львівщини Олег Синютка підписав розпорядження, за яким затвердив проекти землеустрою щодо відведення 15 земельних ділянок загальною площею 1,385 га поблизу водойми Наварія у Пустомитівському районі області. Виділені земельні ділянки мали отримати військовослужбовці, які брали участь в АТО на Сході України. Однак деяких отримувачів ділянок не вдалося точно ідентифікувати як військовослужбовців, учасників АТО.

Читайте також на нашому сайті: У Львові можуть запровадити спільний абонемент на проїзд в електротранспорті та для відвідування музеїв. Візуалізація

Згодом Олег Михайлович мав "неприємну розмову" з атовцями, після чого доручив т. в. о. директору департаменту архітектури та розвитку містобудування Оксані Ткачук провести службове розслідування за фактом можливих зловживань під час роздачі 15 земельних ділянок учасникам АТО.

А нещодавно стало відомо, що комісія не виявила порушень з виділенням земельних ділянок для "атовців".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,12
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...