• Головна
  • У Львові можуть запровадити спільний абонемент на проїзд в електротранспорті та для відвідування музеїв. Візуалізація
09:03, 15 липня 2018 р.

У Львові можуть запровадити спільний абонемент на проїзд в електротранспорті та для відвідування музеїв. Візуалізація

ЛКП «Центр розвитку туризму» спільно з  ЛКП «Львівелектротранс» працюють над створенням спільного абонементу для туристів. 

Про це в коментарі виданню "Твоє місто" розповіла директор ЛКП «Центр розвитку туризму» Мар’яна Олеськів, інформує сайт 032.ua.

За попередньою інформацією, абонемент буде трьох видів: на один, два та три дні. Завдяки цій картці можна буде завітати в заклади культури, громадського харчування у Львові, а ще абонемент діятиме як проїзний в електротранспорті нашого міста. Вартість абонементу на один день може становити 280 гривень, однак ця ціна ще не є остаточною. А вартість триденного абонементу становитиме в межах 400 гривень.

Придбати картку можна буде на сайті Lviv.Travel, у спеціалізованих точках продажу, або у закладах партнерів, які приєднаються до програми. Зазначимо, що з придбаним абонементом можна буде завітати в музеї Львова, Шевченківський гай, вийти на вежу Ратуші. Крім цього, власник Lviv City Card отримає знижки в певних ресторанах, екскурсії від центру туристичної інформації Львова та обов'язковий сувенір від Центру розвитку туризму. Наразі тривають переговори  з Національним музеєм, Львівською національною галереєю мистецтв та іншими закладами культури. 

Додамо, що абонемент матиме обмеження у відвідуванні музеїв – не більше трьох на день Детальніше про те, хто стане учасниками програми, обіцяють повідомити згодом. Очікується, що придбати картку можна буде вже у серпні цього року.

Читайте також на нашому сайті: 

5 закладів, які нещодавно відкрились у Львові

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...