• Головна
  • У Львові на ремонт аварійної підпірної стінки на Сахарова витратять понад півмільйона гривень
21:06, 11 липня 2018 р.

У Львові на ремонт аварійної підпірної стінки на Сахарова витратять понад півмільйона гривень

Підпірну стінку на Сахарова, яка нещодавно обвалилася, відремонтують.

Сьогодні, 11-го липня, голова Франківської РА Орест Тимчишин звернувся до міської комісії ТЕБ і НС з проханням про виділення коштів на проведення аварійно-відновлювальних робіт підпірної стінки на вулиці Сахарова. Про це інформує прес-служба ЛМР, передає 032.ua.

Читайте також: Поїзд Львів–Лавочне тимчасово не курсуватиме

«14 червня через затяжні дощі стався обвал підпірної стінки між житловими будинками 31 і 29 на вул. Сахарова. Наступного дня було проведено комісійне обстеження із залученням фахівців, які встановили, що аварійна ділянка може нести загрозу не лише для мешканців будинку, а й для будинків розташованих поруч, оскільки ґрунти тут є нестійкими, а зсування прибудинкової території триває», — сказав Орест Тимчишин.

За його словами, за рекомендаціями районної комісії було розроблено кошторисну документацію на відновлення аварійного об'єкта. Відтак, на проведення робіт необхідно 530 тис. грн.

Читайте також: Жителя Львівщини, якого підозрюють у розбещенні 14-річної дівчинки, триматимуть під вартою

Також до комісії звернулась керівник управління освіти міської ради Зоряна Довганик з проханням виділити 157 тисяч гривень на відновлення будівлі тиру на території середньої загальноосвітньої школи № 75 ім. Лесі Українки.

Нагадаємо, 14-го червня після дощу на дитячий майданчик на вулиці Сахарова у Львові обвалилась підпірна стіна між будинками. Тоді аварійну ділянку обгородили та замовили документацію і кошторис на проведення ремонтних робіт. Внаслідок обвалу ніхто не постраждав.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Сахарова #підпірна_стінка #Львів #фото #ремонт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,38
EUR
42,75
42,90
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...