• Головна
  • Екс-посадовець міськради Львова Юрій Голець, якого підозрюють в хабарництві, знайшов собі нове місце праці
11:03, 22 червня 2018 р.

Екс-посадовець міськради Львова Юрій Голець, якого підозрюють в хабарництві, знайшов собі нове місце праці

Колишній керівник управління житлового господарства ЛМР Юрій Голець, якого в листопаді 2016 року затримали правоохоронці під час отримання хабара, нещодавно знайшов собі нове місце праці.

Так, згідно з щорічною декларацією Юрія Гольця, в грудні 2017 року він отримав посаду комерційного директора в ПАТ "Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1" та отримав більше 14 тисяч грн зарплати, інформує сайт 032.ua.

Зазначимо, що за інформацією видання "Zaxid.net", основним акціонером "Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1" наразі є Василь Хаврак, а раніше, у 2016 році, акціями підприємства володіли Ігор Булик (61,2%) та Юрій Доскіч (16%), батько депутата Львівської міської ради Остапа Доскіча. Василь Хаврак також є співзасновником ГО "Інтереси громади" спільно з Олександром Романюком, Ориславою Мілян та Іриною Садовою. Останні двоє є помічниками депутата Остапа Доскіча.

Нагадаємо, що восени 2016 року тодішнього начальника управління житлового господарства ЛМР Юрія Гольця співробітники СБУ та військової прокуратури затримали на хабарі. За версією слідства, чиновник регулярно отримував "відкати" від комерційної структури за сприяння в укладанні договорів на роботи з капітального ремонту будинків та благоустрою міста. Згодом міський голова Львова підписав розпорядження про відсторонення розпорядження про відсторонення Гольця  від виконання посадових обов’язків через проведення слідчих дій. 

Восени того ж року суд  встановив Гольцю заставу у розмірі 2 млн грн, які він сплативу грудні та вийшов із СІЗО. Додамо, що чиновник також фігурує у кримінальному провадженні щодо діяльності департаменту житлового господарства та інфраструктури в частині контролю дій ЛКП «Збиранка» щодо складування сміття та обвалу на полігоні в Грибовичах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...