• Головна
  • Львів'янин пропонує запровадити єдину систему оплати у всьому міському транспорті
09:41, 12 червня 2018 р.

Львів'янин пропонує запровадити єдину систему оплати у всьому міському транспорті

Такий квиток є досить поширеним у Європі.

Днями на сайті Єдиної системи місцевих петицій львів'янин Іван Присяжник запропонував своєрідну альтернативу електронному квитку, який мають впровадити у Львові - єдиний квиток на всі види транспорту з різними тарифами, - передає 032.ua.

Єдиний квиток, на думку автора петиції, може мати тарифи на 20-ти хвилинний та 40-ка хвилинний проїзд, денний та 3-денний проїзд, а також на цілий місяць.

Читайте також: У Львові охорона не хотіла впускати дітей на спортивні корти

"Маючи квиток, ти маєш можливість протягом вказаного періоду пересідати декілька разів на інший транспорт з тим самим квитком. Для прикладу: сів на тролейбус, проїхав 1 зупинку, потім сів на трамвай з тим же квитком, проїхав 2 зупинки і потім сів на автобус і доїхав до місця призначення. І це все з одним квитком", - зазначив автор петиції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у тестовому режимі автоматизовану оплату за проїзд у громадському транспорті (е-квиток) планують запровадити з 1-го вересня 2019 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...