• Головна
  • У Львові запрацював правовий клуб «Pravokator», - ВІДЕО
17:25, 11 червня 2018 р.

У Львові запрацював правовий клуб «Pravokator», - ВІДЕО

Львів став четвертим місто в Україні, де запрацював правовий клуб  «Pravokator».

У понеділок, 11 червня, у Львові відкрили правовий клуб   «Pravokator» - онлайн-платформу щодо правового консультування громадян. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА, інформує 032.ua.

Як повідомив під час відкриття клубу міністр юстиції юстиції Павло Петренко, клуб - це майданчик, де українські правники в інтерактивному форматі матимуть можливість напрацьовувати нові механізми захисту прав людини.

"Тут українські діти матимуть можливість вчитися та осягати свої права, а також поширювати ці знання серед своїх однолітків. Тут юристи не будуть опонентами, а стануть партнерами, аби спільно знаходити формули застосування закону. Тому це справді значне досягнення для громадянського суспільства, що дасть змогу зв’язати фахівців у різних куточках України », - зазначив Павло Петренко.

В межах роботи правового клубу  «Pravokator»  у Львові планують проводити освітні заходи для правників, місцевих громад, інформувати про зміни в законах, підтримувати молодих юристів та посилювати зв’язки із міжнародними експертами.

Розташований він на вулиці Костомарова 1-3.

Відео з відкриття:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новиниЛьвова #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,85
EUR
42,72
42,82
PLN
9,87
9,92
Оголошення
live comments feed...