• Головна
  • Салон краси Юната — як підготуватися до випускного
Новини компаній
15:00, 26 квітня 2018 р.

Салон краси Юната — як підготуватися до випускного

Новини компаній

У Салоні краси Юната впевнені, що випускний вечір — одна з найбільш зворушливих та яксравих подій, яка запам’ятовується на все життя. Тому дівчата готуються до цьго свята надзвичайно ретельно і відповідально підходять до вибору зачіски, макіяжу та манікюру, сукні й аксесуарів.

В “Юнаті” працює команда професійних майстрів, які допоможуть Вам у створенні неповторного та індивідуального образу прекрасної королеви випускного вечора! Готуючись до випускного у Львові, пропонуємо скрористатися такими послугами нашого салону:

  •  вечірні зачіски
  •  святковий макіяж
  •  манікюр та педикюр
  •  солярій

Макіяж на випускний 2018

Макіяж — це завершальний штрих, від якого залежить загальне враження від образу. Невдалий макіяж може перекреслити всі зусилля, витрачені на вибір сукні та зачіски. Наприклад, невідповідний відтінок помада, недоглянуті брови, перебір із рум'янами та інші нюанси. Щоб цього не трапилося, радимо звертатися до професіоналів. У Салоні краси Юната у Львові працюють досвідчені візажисти, які допоможуть випускницям виглядати модно, стильно й вишукано до кінчиків вій.

Експерти кажуть, що у цьому сезоні зберігається мода на натуральний макіяж, або, як його ще називають, “макіяж без макіяжу”. Адже юність прекрасна сама по собі, тому косметика на обличчі має бути не дуже яскравою. Якщо є дівчина хоче яскравий вечірній декоративний макіяж, то є кілька трендів у кольорах, які варто взяти на замітку.

  • Ультрафіолетовий. Головний колір 2018 р. Можна побудувати модний образ, використовуючи ультрафіолетовий не тільки як елемент макіяжу (наприклад, помада у фіолетовій гамі), але й в аксесуарах.
  • Червоний. Всі його відтінки: червоний, винний, цикламен, фуксія ... При цьому червоний не весь макіяж, а нюанси, декоративні елементи. Наприклад, червона стрілка лайнером.
  • Синьо-сірий. Синій, розбавлений сірим, глибокий відтінок - дуже актуальний в нинішньому сезоні.

Зачіски на випускний 2018

У тенденціях зачісок на випускний цього року залишається популярною ретельно спланована натуральність. Дизайнери радять мінімум стайлінгу та максимум "вітру в волоссі". Класичні зачіски також не здають свої позиції: плетіння, хвости, пучки будуть виглядати свіжо й модно.

При виборі укладки орієнтуйтеся на довжину свого волосся, одяг і форму обличчя. Що стосується сукні, то є головний принцип: якщо верх відкритий - врівноважуємо розпущеним волоссям, локонами, закритий - волосся підбираємо, відкриваємо шию, - радять перукарі Салону краси Юната.

Отже, хіти зачісок на випускний:

Зібрані зачіски

  • Пучок. Низький, середній, високий. Неохайний або ідеально випрасуваний.
  • Хвіст. Гладкий або зібраний на текстурне волосся.
  • Вузол. Досить новий варіант, до якого варто придивитися.

Розпущене волосся

  • Пляжні локони. Уже кілька років в тренді, вважається найбільш затребуваною легкою літньою укладкою.
  • Голівудські локони. Незмінна класика, здатна перетворити будь-яке вечірнє плаття в образ із килимової доріжки.

Плетіння

  • Зачіски на основі плетіння або ж з елементами плетіння теж будуть дуже доречні. Вони виглядають вишукано й ошатно.

 Коротка стрижка

  • Є сенс зупинитися на гладкій укладці та зробити акцент на яскравому декоративному макіяжі.

Манікюр на випускний

Саме по руках судять про те, доглянута дівчина чи ні. Тому манікюр на випускний повинен бути не просто красивим, а найкращим. Ми радимо підібрати колір та форму нігтів під аксесуари та сукню. Весь образ повинен поєднуватися між собою, і манікюр та педикюр - не виняток. У цьому сезоні немає строгих модних обмежень, а значить кожна дівчина зможе знайти те, що їй до душі. Проте, не варто забувати про естетику і практичність. Завітайте в Салон краси Юната і наш майстер зробить модний манікюр та педикюр, який доповнить неперевершений образ випускниці.

Наші перукарі, візажисти на майстри нігтьового сервісу будуть раді бачити Вас в Салоні краси Юната за адресою вул. Сихівська, 21.

Сайтhttp://yunata.032.ua/

Facebookhttps://www.facebook.com/salonyunata/

Instagramhttps://www.instagram.com/salon.yunata/

Запис за телефонами

  • (068)004-45-68,
  • (032)221-11-22.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Ще трошки і випускники будуть мати приємну метушню, таку як пошуки випусної сукні, костюму та прикрас. Аби полегшити всі ці пошуки, на сайті 032.ua стартував проект Ідеальний випускний, де ви зможете детальніше ознайомитись із найкращими пропозиціями до цієї хвилюючої події.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...