Диван почекає
13:13, 22 квітня 2018 р.

Куди піти у Львові на вихідних

Диван почекає

Сайт 032.ua традиційно підготував добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними, 21 та 22 квітня, аби ви провели їх весело та з користю. У списку одразу 7 заходів на різний смак та час.

Концерти у “Штуці”

Куди піти у Львові на вихідних, фото-1

21 та 22 квітня у кав’ярні-галереї “Штука” (вул. Котлярська, 8) відбудеться ряд музичних концертів. Так, у суботу, 21 квітня о 19:00 пройде “Boogie shuffle” від скрипкового дуету “Largo” (зіграють твори Астора П’яцолли, Карлоса Гарделя, Ніколо Паганіні та інших). У неділю, 22 квітня о 19:00 звучатимуть інструментальні версії композицій Майкла Джексона, «Океану Ельзи», “ACDC”, “Nirvana”, “Coldplay” від струнного тріо «Lviv Street (d) Band». Вхід вільний.

Фестиваль фантастичного кіно (16+)

Куди піти у Львові на вихідних, фото-2

21 квітня і 22 квітня о 15:30 та о 18:50, у кінотеатрі “Копернік” (вул. Коперника, 9), львів’янам пропонують переглянути фільми у жанрі Sci-Fі. Головні теми: постапокаліптичне майбутнє, розвиток технологій, інопланетні організми та потойбічний світ. Фільми озвучено українською мовою. Вартість квитків: 40 - 100 грн.

Читайте також: 7 головних мистецьких виставок квітня у Львові

ФК "Львів" - “Прикарпаття" (Івано-Франківськ)

Куди піти у Львові на вихідних, фото-3

21 квітня о 17:00 на львівському стадіоні “Скіф” (вул. Черемшини, 17) відбудеться футбольний матч між клубами “Львів” та “Прикарпаття”, у рамках 23-го туру чемпіонату Другої Ліги. Вхід на подію вільний, буде доступна також пряма трансляція на Ютуб-каналі ФК “Львів”.

Українська Нова Хвиля: Runaway

Куди піти у Львові на вихідних, фото-4

21 квітня о 18:30 та 22 квітня о 19:30 у Львівському кіноцентрі (вул. В. Великого, 14а) покажуть ряд короткометражок від українських режисерів-дебютантів поточного року. Проект започаткований Національним центром Олександра Довженка та проходить з 2012 року. Кожен із фільмів був відзначений на престижних міжнародних кінофестивалях. Вартість квитків: 40 грн у кінозалі, 60 грн - на даху.

Читайте також: Театральний квітень: ТОП-6 захопливих вистав у Львові

Jacob Shaw (UK) in Lviv

Куди піти у Львові на вихідних, фото-5

21 квітня о 19:00 у Львівському органному залі (вул. Бандери, 8) видатний віолончеліст із Копенгагена Джейкоб Шоу дасть єдиний концерт у Львові. Музикант полюбляє оригінальні рішення в музиці, зокрема, започаткував альтернативний рух для нового покоління любителів класичної музики – Radical Classic. У Органному залі Джейкоб Шоу виконає твори Сен-Санса, Баха, Форе, Поппера і Чайковського. Вікові обмеження: 7+. Вартість квитків: 50 - 300 грн.

Кіноніч The Matrix

Куди піти у Львові на вихідних, фото-6

21 квітня о 21:00 у Львівському кіноцентрі влаштують ніч перегляду легендарної трилогії "Матриця". Фільми братів Вачовські змусили мільйонів людей задуматися, чи справді світ навколо такий, яким ми його бачимо. Відтак, львів’янам пропонують ще раз разом із Нео відкрити свій розум. Вартість: 100 гривень.

Читайте також: Замки Львівщини, які вартує відвідати

Гра у петанк

Куди піти у Львові на вихідних, фото-7

22 квітня об 11:00 у сквері На Валах (вул. Винниченка, біля ЛОДА), відкриють нові майданчики для гри у петанк. Після урочистого відкриття та пробного тренування для гостей, о 12:00 відбудеться товариська гра, а також турнір з нагоди відкриття сезону (о 13:00). Зіграти у петанк можна буде до 19:00, тоді ж визначать переможців змагань. Внесок за участь в турнірі - 100 гривень з гравця.

*Повне або часткове відтворення матеріалу без письмової згоди редакції - забороняється. Усі фото - з відкритих джерел.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #культура #події_на_вихідних #куди_піти_у_Львові #як_провести_вихідні #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...