• Головна
  • Сьогодні – Всесвітній день захисту тварин
09:10, 4 жовтня 2012 р.

Сьогодні – Всесвітній день захисту тварин

У Львові обговорили перспективи спорудження притулків для безпритульних тварин

Всесвітній  день захисту тварин відзначається щорічно 4 жовтня. Відзначати цей день було вирішено у Флоренції (Італія) в 1931 році, на міжнародному конгресі прихильників руху на захист природи. У нашій країні цей день відзначається десь з 2000 року.

Всесвітній День захисту тварин покликаний об'єднувати зусилля людей в збереженні тваринного світу нашої планети і в захисті прав домашніх тварин. Про це повідомили у прес-службі Державного управління охорони навколишнього середовища у Львівській області.

Після кричущих фактів отруєння бездомних собак у Львові на початку 2012 року Держуправління звернулося до керівників місцевих рад Львівщини, громадських організацій щодо вирішення проблеми побудови в містах області притулків для бездомних тварин.

«Всесвітній день захисту тварин – це добра нагода, аби кожна відповідальна особа ще раз пригадала взяті на себе зобов’язання перед громадою, перед суспільством в цілому і найголовніше – перед Природою. Чи кожен чиновник, пересічний мешканець Львівщини зробив свій внесок у збереженні живого організму? 4 жовтня такими думками українці можуть солідаризуватись із громадянами різних країн, які захист тварин вважають справою кожної людини», – підсумував Хом’як.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...