• Головна
  • В поліції спростовують інформацію про побиття польськими праворадикалами літнього чоловіка на ринку в Самборі
13:17, 22 березня 2018 р.

В поліції спростовують інформацію про побиття польськими праворадикалами літнього чоловіка на ринку в Самборі

В обласній поліції спростовують інформацію про побиття польськими праворадикалами дідуся, який торгував на місцевому ринку в Самборі.

У четвер, 22-го березня, на сторінці спільноти Самбір в соціальній мережі Facebook з’явилася інформація про те, що польські праворадикали відлупцювали на ринку в Самборі літнього чоловіка, який мирно торгував горіхами та яблуками.

За інформацією, яку поширили в дописі зазначено, що троє молодиків у футболках з написами польської Армії Крайової, спочатку хотіли придбати у чоловіка його товар. Однак згодом він ніби то зробив зауваження хлопцям та попросив їх припинити нецензурно висловлюватись. У відповідь на це, один із хлопців вигукнув гасло "Львув наш!", після чого вони накинулися на чоловіка та відлупцювали його. 

В поліції спростовують інформацію про побиття польськими праворадикалами літнього чоловіка  на ринку в Са..., фото-1, Фото: спільнота Самбір/Facebook

Фото: спільнота Самбір/Facebook

Водночас, як розповіла кореспонденту 032.ua речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська, в поліцію досі ніхто не звернувся із заявою про побиття чоловіка на ринку в Самборі. 

"Ми ще раз перевіримо ці дані, на ринок виїхали правоохоронці, аби встановити правдивість поширеної  інформації, але навіть самі продавці ринку нічого не знають про це. Був подібний випадок ще 13-го березня, коли чоловік на ринку впав з власної ініціативи та розбив ніс. Тоді приїжджали на місце події медики та все це зафіксували. Скоріш за все, в інтернеті поширюють фейкову інформацію про побиття чоловіка",- сказала Добровольська. 

Читайте також на нашому сайті: 

Ryanair повертається в Україну: що відомо про це станом на сьогодні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...