• Головна
  • Слухові апарати – перевірений засіб у боротьбі з туговухістю
Новини компаній
11:00, 22 березня 2018 р.

Слухові апарати – перевірений засіб у боротьбі з туговухістю

Новини компаній
Слухові апарати – перевірений засіб у боротьбі з туговухістю, фото-1

Вухо людини – це складний орган слуху, призначений для сприйняття звукових коливань. Воно здатне аналізувати і перетворювати звукові хвилі в електрохімічні імпульси, а зберігати рівновагу людині допомагає трансдукція і вестибулярний апарат.

Норми слуху

Звуковим діапазоном прийнято називати всі звуки, які чує людина. Звуки нижче цієї частоти вже є інфразвуком, а вище – ультразвуком.

Як же визначають ту саму норму? Середньостатистичні показники, отримані в результаті дослідження порогів слуху людей, які не страждають порушеннями слуху, стали свого роду стандартом. З того цей стандарт використовується, щоб зрозуміти наскільки сильно погіршився слух. Назва даної діагностики – аудіометрія.

Завдяки аудіометрії спеціаліст може не тільки виявити ступінь втрати слуху, а й визначити її вихідні причини. У цьому їй допомагають показники, що відрізняються від норми. Поставивши правильний діагноз, слухопротезист призначає максимально продуктивне лікування. Якщо ж буде потрібно придбати слуховий апарат, його важливо правильно підібрати і настроїти під індивідуальні потреби пацієнта. Аудіограма та встановлення причини втрати слуху відіграють у цьому важливу роль.

Причини втрати слуху

За статистикою найпоширеніші причини проблем зі слухом наступні:

  • літній вік;
  • погана спадковість;
  • хімічні отруєння;
  • запальні процеси у вухах;
  • цукровий діабет;
  • інсульт.

Захворювання слуху влаштовані декілька підступним чином: якщо одна з цих хвороб після лікування згасає, то слух може повернутися в повному або частковому об'ємі і людина вже не хвилюється з цього приводу. Саме тому при підозрі на приглухуватість якомога швидше зверніться до лікаря! Сьогоднішні методики лікування досить ефективні, а в крайніх випадках призначається слуховий апарат. Для цього знадобиться консультація ЛОР-лікаря.

Як підбирається слуховий апарат

Щоб підібрати слуховий апарат, необхідні правильний діагноз і аудіометрія, однак це ще не все. Основну роль також відіграють життєві умови, в яких найчастіше знаходиться людина, її характерні реакції і особисті побажання. Врахувати максимум цих критеріїв можна тільки на персональній консультації.

Наш Центр Слуху «Беттертон» зібрав відмінну команду фахівців, які з радістю допоможуть Вам вирішити будь-які проблеми зі слухом. Вас також порадують індивідуальний підхід і компетентність наших спеціалістів. Слуховий апарат, підібраний в нашому Центрі, стане Вашим надійним помічником, а індивідуальні настройки слухового апарату дозволять максимально поліпшити якість Вашого життя.

Слухові пристрої можуть знадобитися як дорослим, так і дітям. Якщо ви хочете підібрати своїй дитині якісний слуховий пристрій, запишіться на консультацію до сурдолога у наш Центр Слуху «Беттертон».

У Львові знайти нас дуже просто: вул. Городоцька, 44.

Якщо Ви хочете заздалегідь записатися, телефонуйте за телефонами:

(032) 253-69-65, (067) 670-87-47, (050) 433-37-57.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,08
EUR
42,99
43,06
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...