Новини компаній
09:00, 3 вересня 2018 р.

Подаруй подрузі ... пляшку!

Новини компаній
Подаруй подрузі ... пляшку!

Якщо Ви не знаєте, що подарувати подрузі на День Народження або 8 березня, зверніть увагу на унікальні і сучасні пляшки my bottle. Зручний і практичний подарунок, який буде поруч з Вашої подругою кожен день. Це не просто пляшка. Це справжнє диво, що робить повсякденне життя яскравіше і комфортніше.

Лікарі в усьому світі давно довели, що багато пити - корисно. З водою виходять шкідливі речовини з організму. За допомогою води збагачується кров необхідними елементами. Кілька літрів питної води в день - це правило, якого потрібно дотримуватися, якщо Ваше здоров'я для Вас важливо.

Великий асортимент

Тепер з Вами завжди буде необхідна і корисна питна водазавдяки пляшці New Bottles. Виберете для себе і своєї подруги один або кілька варіантів. Ми пропонуємо великий вибір кольорів для кожної моделі. Всі вони є на нашому сайті.

Відмінний варіант з внутрішньої колбою «Fruit bottle» дозволить приготувати смачний чай, каву, морс або інший напій в лічені хвилини.

Подаруй подрузі ... пляшку!, фото-1

Модель з розпилювачем «New B» допоможе Вам освіжитися в будь-який момент. Незамінний варіант для спортсменів і любителів піших прогулянок.

Подаруй подрузі ... пляшку!, фото-2

Зручно розмістити таблетки або вітаміни по днях тижня, щоб не забути про їх прийом, дозволить пляшка «Pill & Vitamin Organizer».

Подаруй подрузі ... пляшку!, фото-3

Незамінна спортивна пляшка «Promixx vortex mixer» за допомогою невеликого моторчика приготує спортивний коктейль без втрати корисних властивостей харчових добавок.

Подаруй подрузі ... пляшку!, фото-4

Фруктовий або ягідний напій, освіжаючий мохіто і інший коктейль буде приготовлений в лічені миті за допомогою пляшки «H2O». У ній вбудована зручна соковижималка.

Подаруй подрузі ... пляшку!, фото-5

Такий подарунок не може не сподобатися

Ваша подруга обов'язково скаже Вам «спасибі» і буде вдячна за такий подарунок. Адже він незамінний для багатьох людей з активним способом життя. New Bottles - це корисний, зручний і стильний подарунок з будь-якого приводу.

Купуйте у нас

Наш магазин пропонує всі варіанти пляшок «New Bottles» за вигідною ціною. Ми не просимо передоплату і відправляємо замовлення по всій Україні. Оформити замовлення та задати будь-яке питання Ви можете по телефону або Viber

096 524 00 16 (Viber, Telegram, SMS)

095 250 68 24

А також прямо на нашому сайті http://novinki.top/newbottles/ua.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,92
EUR
42,95
43,02
PLN
9,90
9,98
Оголошення
live comments feed...