• Головна
  • Сьогодні у Львові відбудеться Марш пам’яті Шухевича
10:22, 4 березня 2018 р.

Сьогодні у Львові відбудеться Марш пам’яті Шухевича

У неділю, 4 березня у центрі Львова учасники націоналістичних організацій проведуть захід “Пам’ятай Героїв” на честь командира УПА Романа Шухевича.

Збір учасників маршу відбудеться о 17 годині перед будівлею Львівської міської ради, - інформує кореспондент сайту 032.ua.

Такі заходи львівські праві проводять щорічно, до річниці вбивства генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича (5 березня 1950 року). У цей день націоналісти організовують ходу зі смолоскипами вулицями Львова.

Читайте також: Куди у Львові можна здати відпрацьовані батарейки. Локації.

“Ми не маємо права забувати тих, хто поклав усе своє життя на вівтар боротьби за волю української нації. Обов'язок кожного справжнього патріота — пам'ятати героїв і продовжувати їхню величну справу в сьогоденні. Львів історично вважався серцевиною українського націоналізму. 4 березня ми знову всім продемонструємо, що наше місто залишається фортецею національного духу та сили”, - написали представники “Національного корпусу” на своїй сторінці у Фейсбуці.

Зазвичай колона учасників події рухається від пам’ятника Тарасові Шевченку у центрі Львова до пам’ятника Жертвам комуністичних злочинів на вул. С. Бандери.

Нагадаємо, що 4 березня у центрі Львова буде ускладнений рух громадського транспорту, у зв’язку з проведенням масового заходу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #події #марш #націоналісти #праві #Шухевич #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...