• Головна
  • Ексклюзивно у Львові! Перспективи навчання в Канаді!
Новини компаній
13:00, 2 лютого 2018 р.

Ексклюзивно у Львові! Перспективи навчання в Канаді!

Новини компаній
Ексклюзивно у Львові!  Перспективи навчання в Канаді!

Центр Міжнародних Програм запрошує на зустріч з представником одного з найбільших коледжів Канади Fanshawe College на тему: ОСВІТНІ ПЕРСПЕКТИВИ В КАНАДІ.

Зустріч відбудеться 6 лютого 2018 року о 18:30 год за адресою:

Готель "Асторія", м. Львів, вул. Городоцька, 15.

Які теми будь розглянуті:

- Вища та післядипломна освіта в Канаді;

- Можливості роботи під час та після навчання;

- Професійне стажування Co-op;

- Можливості легальної імміграції після навчання.

ВХІД ВІЛЬНИЙ!

Реєстрація за телефонами:

068 348 62 88

063 639 61 39

https://www.facebook.com/ciplviv/

Центр Міжнародних Програм / Center for International Programs (CIP) був заснований в 2001 р., на сьогоднішній день ми маємо філіали в 5 містах України і офіційно співпрацюємо з багатьма українськими університетами. Центр Міжнародних Програм (CIP) являється мультипрофільною компанією і лідером в Україні в напрямках бізнес-консалтингу, рекрутингу, працевлаштування за кордоном, навчання за кордоном і програм молодіжного обміну. Основний принцип роботи нашої компанії – якість послуг, які ми надаємо, тому ми стараємось надавати не лише якісні послуги, але й якісний результат. Ми співпрацюємо з провідними світовими компаніями по програмам молодіжного обміну і освіти за кордоном. Щорічно ми беремо участь в міжнародних конференціях, відвідуємо наших закордонних партнерів, а також запрошуємо їх в Україну для проведення співбесід і ярмарок вакансій з учасниками.

Програми, які ми пропонуємо: освіта за кордоном, а саме в Канаді, США, Великобританії, Європі, Новій Зеландії, програма міжнародного студентського обміну Work and Travel USA, програма стажування за кордоном Internship USA, Internship UK, Internship China, молодіжна програма Au-Pair USA, мовні курси за кордоном та дитячі канікули. Більш детальну інформацію про нашу діяльність можна знайти на сайті www.studyabroad.ua.

Чому ми?

З нами мрії стануть реальністю! Нам в цьому році виповнилось 16 років. За цей час з нашою допомогою здійснилось багато мрій наших клієнтів.

Всі наші співробітники щорічно відвідують міжнародні конференції по освіті за кордоном. Ми пропонуємо тільки ті навчальні заклади, які ми особисто відвідували.

Багато наших співробітників самі є колишніми учасниками міжнародних програм обміну і проходили навчання за кордоном. Від нас ви отримаєте реальні, а не видумані поради.

Ми є організатором і засновником Української Асоціації Агентств з міжнародної освіти і обміну (AIEEA UKRAINE) - а це знак високої якості, професіоналізму і надійності серед агенцій по освіті за кордоном.

Ми високо цінуємо Вашу довіру до нас, і ми гарантуємо індивідуальний підхід до кожного нашого клієнта. При необхідності вся наша команда, включаючи генерального директора, готові працювати 24 години на добу і 7 днів в тиждень. За роки нашої роботи багато наших клієнтів стали нашими близькими друзями. Приходьте і переконайтесь!!!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...