• Головна
  • Студентка Львівського аграрного університету Марія Грисьо стала переможницею конкурсу «Агро 2018»
Новини компаній
17:00, 15 грудня 2017 р.

Студентка Львівського аграрного університету Марія Грисьо стала переможницею конкурсу «Агро 2018»

Новини компаній

Благодійний Фонд Бориса Колеснікова оголосив імена тридцяти переможців освітнього проекту «Агро 2018». 14 грудня у Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулося урочисте нагородження кращих студентів агроспеціальностей дипломами на відвідування галузевої виставки у Вероні.

Серед переможців проекту «Агро 2018» є і студентка Львівського національного аграрного університету Марія Грисьо.

Президент благодійного Фонду Борис Колесніков привітав учасників конкурсу «Агро 2018» з перемогою і відзначив, що за цими студентами - майбутнє агропромислового комплексу України, з використанням високих технологій, новими підходами до ведення сільського господарства, нестандартними рішеннями в залученні інвестицій. «Аграрна складова - величезна в економіці України. Ми даємо нашим конкурсантам можливість ознайомитися з кращими роботами своїх колег-фахівців, світовими досягненнями в цій галузі, закликаємо не соромитися західного світу, а бути повноправними членами світового аграрного співтовариства», - сказав Борис Колесніков.

Студентка Львівського аграрного університету Марія Грисьо стала переможницею конкурсу «Агро 2018», фото-1

Всеукраїнський освітній проект «Агро 2018» проводився Фондом Бориса Колеснікова вперше. Його мета - підтримати молодих фахівців аграрного сектора України, дати їм можливість презентувати свої напрацювання експертам, отримати оцінку своїх ідей, а авторів оригінальних стартапів нагородити поїздкою на міжнародну сільськогосподарську виставку Фієрагрікола 2018 до Італії.

Конкурс «Агро 2018» тривав місяць. Для участі в ньому зареєструвалися 1 500 студентів з 20 профільних вузів України. У листопаді конкурсанти написали мотиваційні есе, а в грудні 78 фіналістів захистили власні проекти перед експертами галузі. Учасники «Агро 2018» презентували свої ідеї і доводили їх перспективність кращим фахівцям компанії «АПК-інвест» - директору департаменту рослинництва і землеробства Бенуа Батаю і головному ветеринарному лікарю тваринницького комплексу Олександру Гоцаю.

Студентка Львівського аграрного університету Марія Грисьо стала переможницею конкурсу «Агро 2018», фото-2

Студенти пропонували створити мобільну ветеринарну клініку для бездомних тварин; впровадити лікування хвороб бджолами і продуктами бджільництва; пропонували нові методи вирощування органічних культур; мають намір створити сенсорні технології, що дозволяють оперативно збирати інформацію, обробляти і контролювати процес виробництва продукту та багато іншого.

Щасливці у лютому 2018 року відвідають профільний форум у Вероні.

Студентка Львівського аграрного університету Марія Грисьо стала переможницею конкурсу «Агро 2018», фото-3

Нагадаємо, Фонд Бориса Колеснікова 9 років реалізує освітні проекти для студентів технічних спеціальностей. До своїх ініціатив він залучив усі провідні вузи України. Крім конкурсу «Агро», благодійна організація реалізує аналогічні проекти для студентів харчових спеціальностей, авіаторів, програмістів, моряків, архітекторів і залізничників. Реєстрація у чотирьох проектах доступна на сайті Фонду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...