• Головна
  • Про неоплачений квиток львів'ян у транспорті запитуватимуть «тайфунівці»
10:28, 28 серпня 2012 р.

Про неоплачений квиток львів'ян у транспорті запитуватимуть «тайфунівці»

У міському електротранспорті тривають перевірки пасажирів щодо оплати за проїзд. Контролери у львівських трамваях та тролейбусах й надалі працюють разом із охоронцями агентства безпеки «Тайфун».

Як розповідають в управлінні транспорту і зв’язку ЛМР, ініціатива залучити до роботи контролерів і працівників охоронної фірми з’явилась після того, як було проаналізовано доходи від надання послуг ЛКП «Львівелектротранс» і виявлено, що багато людей не оплачують за проїзд. 

Предлагаем всем желающим заказ авиа билетов. Вы сможете добраться в любую точку мира.

Команди працюють спільно з 1 липня, проте лише контролер має право на штрафні санкції стосовно неплатників, працівник охоронної фірми має право лише на перевірку квитка.

Нагадаємо, починаючи з 1 червня, в електротранспорті діють квитки нового зразка. Нові квитки ввели в першу чергу тому, що квитки старого зразка дуже часто підробляли.

Підроблені талони від справжніх легко відрізнити за голографічною стрічкою – вона має переливатися різними кольорами на світлі й містити чіткі написи: «Україна» або «Захист контролю» чи обидва одночасно. Нові квитки з голографічними стрічками діють з 12 червня.

Голографічна стрічка нанесена тільки на загальні квитки, пільгові проїзні документи не мають такого захисту. Підроблені талони від справжніх  відрізняється малюнком, кольором, голографічна стрічка є тьмяного сірого кольору і жодного слова там прочитати неможливо, -  Управління транспорту та зв’язку

Довідка

Контактний номер ЛКП «Львівелектротранс»: (0322) 38-68-50.

ЛКП «Львівелектротранс» закликає мешканців оплачувати за проїзд та бути уважними при придбанні квитків.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...