• Головна
  • У Львові пенсіонер «замінував» літак, яким мав летіти до Борисполя
15:10, 23 серпня 2012 р.

У Львові пенсіонер «замінував» літак, яким мав летіти до Борисполя

Як розповіли у Головному управлінні МВС Львівщини, до Залізничного райвідділу міліції звернулась агент з організації обслуговування авіаперевезень львівської філії однієї з авіакомпаній, яка повідомила, що близько 9.30 години невідомий чоловік неодноразово телефонував на робочий стаціонарний номер телефону авіакаси та повідомляв, що літак, який 21 або 22 серпня буде здійснювати авіапереліт зі сполученням «Львів-Бориспіль» - замінують. 

За фактом анонімного телефонного повідомлення про замінування в аеропорту «Львів» повітряного судна працівники міліції спільно з працівниками Управління СБУ у Львівській області, а також працівниками відділу вибухотехнічних та пожежно-технічних досліджень провели детальний огляд пасажирів, багажу, вантажу, ручної поклажі та літака. У результаті огляду вибухонебезпечних предметів та речовин виявлено не було. Літак згідно з розкладом польотів без жодних затримок здійснило виліт з аеропорту «Львів» та приземлення в аеропорту «Бориспіль». 

Як з’ясували правоохоронці під час перевірки, дзвінки до авіакомпаній здійснював 76-річний пенсіонер. Зателефонувавши з міста Кам’янка-Бузька, дідусь розповів працівникам авіакомпанії, що напередодні вночі до нього на телефон задзвонив невідомий чоловік, який повідомив, що знає про поїздку пенсіонера до Києва. Також, зі слів пенсіонера, невідомий йому заявив, що за ним увесь час стежать і ця поїздка до столиці добром не завершиться, оскільки літак буде заміновано. Зробивши певні висновки, старенький вирішив попередити про це авіакомпанію. 

Зараз за даним фактом триває перевірка. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,81
39,87
EUR
42,80
42,84
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...