• Головна
  • Найбільше львів'янам до вподоби у «Дзизі» та «Музеї ідей»
08:30, 22 серпня 2012 р.

Найбільше львів'янам до вподоби у «Дзизі» та «Музеї ідей»

Оцінка культурної інфраструктури Львова (ІНФОГРАФІКА)

Культурна інфраструктура – це театри, кінотеатри, музеї, галереї, концертні зали тощо. Усе те, де можна приємно і з користю провести час у місті. Наскільки багатою є ця інфраструктура? Як оцінюють її самі львів’яни? Відповіді на ці запитання читайте у новій інфографіці.

Опитування проводили з 24 травня до 8 червня 2012 року центром вивчення громадської думки Інституту міста. Дослідження проводилось в рамках проекту «Культурне планування міста», під час якого опитали 800 львів’ян.

Найвищу оцінку від мешканців міста отримали музеї та галереї. Також високо оцінюють діяльність та пропозицію незалежних культурних інституцій «Музею ідей» та «Дзиги». Найменше подобається львів’янам якість місцевих концертних залів.

Нагадаємо, станом на сьогодні у місті функціонує 30 музеїв, 33 галереї, 8 театрів, 7 кінотетрів, 6 концертних залів та 2 незалежні культурні інституції: «Музей ідей» та «Дзиґа».

Повні результати опитування читайте в інфографіці за посиланням: http://www.city-institute.org/Socio/Culture_infrastructure.jpg

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...