• Головна
  • «Львів – один із лідерів туризму в Україні», - начальник управління міжнародного співробітництва та туризму Луцька
18:23, 17 серпня 2012 р.

«Львів – один із лідерів туризму в Україні», - начальник управління міжнародного співробітництва та туризму Луцька

Участь у дійстві взяв також заступник міського голови Львова з гуманітарних питань Василь Косів. Він зокрема провів для луцьких туроператорів презентацію львівських "туристичних продуктів". Презентували себе Львівська філармонія, агенція «Crazy tours» та Аквапарк «Пляж».

«Це була ознайомлююча поїздка. Нам важливо, щоби інші туроператори знали про нас якомога більше і це сприяло подальшій активній співпраці у сфері туризму двох міст», - розповідає Ігор Шопа, представник агенції «Crazy tours», туристичної організації, яка відносно нещодавно з'явилась у Львові, але дивує своєю креативністю та нестандартністю турів. 

«Львів – один із лідерів туризму в Україні: від розробки логотипів до туристичної інфраструктури. Нам приємно, що саме це місто сьогодні є в Луцьку і ми спільно формуємо нові туристичні продукти не окремих міст, а України.

Сьогодні Львів презентує себе в Луцьку, а вже через кілька місяців Луцьк поїде до Львова», - зазначає начальник управління міжнародного співробітництва та туризму Луцької міської ради Микола Іванюк.

«Сьогодні на вулицях міст ми бачимо рекламу, яка спонукає всіх їхати з України – відвідувати інші країни. Але ми хочемо, щоб в українців було закладено, що вони хоча б раз в житті, але точно мають побувати в кожному українському місті. Наприклад, львів’яни у Луцьку, а мешканці Луцька – у Львові. І це ми вже бачимо по львівському бізнесу, що починає переорієнтовуватись. Вони більше починають думати про Україну й українського туриста, щоб українці більше подорожували між українськими містами. Тому сьогодні ми в Луцьку і хочемо, щоб більше мешканців Луцька їхали до нас», - говорить заступник міського голови Львова з гуманітарних питань Василь Косів.

Нагадаємо, «Дні Львова»  вже відбулися у Харкові, Одесі, Луганську, Запоріжжі, Дніпропетровську та Відні.

Як зазначають у відділі промоції міста, вже у вересні відбудуться «Дні Львова» у Донецьку та Маріуполі. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...