• Головна
  • Фартова «Піккардійська терція» заспіває Гімн України на «Арені Львів»
13:49, 15 серпня 2012 р.

Фартова «Піккардійська терція» заспіває Гімн України на «Арені Львів»

Сьогодні, 15 серпня, вокальна формація «Піккардійська терція» виконає Гімн України перед товариським матчем між національними збірними України та Чехії, який відбудеться на стадіоні "Арена Львів" (початок гри – о 21.00).

Про це повідомляє прес-служба музикантів.

1

 

 

"Як би пафосно це не звучало, але публічне виконання Гімну – висока місія. Принаймні, для нашого колективу, - каже учасник «Піккардійської терції» Ярослав Нудик. – Ми – патріоти України, і до виконання Гімну підходимо з особливим трепетом. Федерація футболу України неодноразово запрошувала нас співати національний Гімн перед матчами нашої збірної. Для нас – це велика честь. Тим паче, що українські футболісти вважають нас для себе фартовими".

Після патріотичного заряду від «Терції» наші футболісти перемагали у матчах зі збірними Польщі, Білорусі, Вірменії… Лише одного разу «піккардійці» не підтвердили своєї фартовості для національної збірної – 2007 року у грі з італійцями наша команда поступилася суперниками з рахунком 1:2. Загалом честь виконувати Гімн «Ще не вмерла України» перед футбольними матчами випадала «піккардійцям» уже близько десяти разів.

Цікаво, що й самі «піккардійці» - палкі футбольні вболівальники. Найзатятіші з них – Ярослав Нудик та Володимир Якимець. Найбільше вболівають за національну збірну та львівські «Карпати». Голосисті чоловіки не втрачають нагоди відвідати черговий футбольний матч. А під час Євро-2012 навіть робили в колективі символічні ставки на переможців.   

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...