• Головна
  • Творча платформа «ART-вибір» проводить конкурси аудіо- та відеороликів, слогану і малюнка
15:32, 14 серпня 2012 р.

Творча платформа «ART-вибір» проводить конкурси аудіо- та відеороликів, слогану і малюнка

З ініціативи Незалежної Асоціації телерадіомовників, при підтримці Міжнародного Фонду «Відродження» триває творча платформа «ART-вибір». Проект не співпрацює із жодною політичною силою, а має на меті спонукати українців виконати свій громадянський обов’язок.

Чотири номінації - Конкурс відеороликів, Конкурс аудіороликів, Конкурс слогану та Конкурс малюнка-демотиватора на дві теми – «Прийди і проголосуй!» та «Не продавай свій голос!» стартували 26 червня 2012 року.

Вмієш працювати з «картинкою» і звуком – візьми участь у відео- та аудіо конкурсі, знявши/записавши 20-секундний ролик. Роботу із посиланням на файлообмінник, де вона розміщена, а також заповнену анкету надсилай на скриньку [email protected].

Вмієш малювати цікаві демотиватори – стань учасником конкурсу на найкращий малюнок-комікс. Оцифровані роботи із заповненою анкетою також надсилай на скриньку [email protected].

Для участі у конкурсі на найкращий «виборчий» слоган конкурсні варіанти разом із анкетою чекаємо на скриньці [email protected].

Роботи можна подавати як на одну тему, так і на дві.

Головний приз конкурсу відеороликів – 8000 грн. Два других місця отримають по 4000 грн, три треті призові місця – по 2000 грн.

Головний приз конкурсу аудіороликів – 4000 грн. Додаткові призи у конкурсі на найкращий аудіо ролик від Домініка Т’єрі, незалежного експерта Ради Європи – два MP3-рекордера (по 1650 грн), кілька MP3-програвачів та планшет (типу Android).

Два переможці у конкурсі на найкращий малюнок-демотиватор отримають по 1600 грн.

Два основні призи у конкурсі на найкращий слоган – по 1400 грн.

Прийом усіх конкурсних робіт триває до 26 серпня 2012 р. Фінал проекту «Арт-вибір» 7 вересня 2012 року.

Оцінюватиме конкурсні роботи професійне журі у складі відомих медіа експертів, громадських діячів та митців. За новинами конкурсу стеж на сторінці «ART-вибору» у спільноті facebook та на  блозі .

Роботи-переможці «ART-вибору» презентуватимуть в рамках соціально-інформаційної кампанії на регіональних ЗМІ та в Інтернеті.

Не будь байдужим, переконай інших своєю творчістю в необхідності прийти на вибори і подбати про майбутнє нашої країни!

Контактна особа – Христина Дрогомирецька (тел. 067 657 95 15)

Оргкомітет творчої платформи «ART-вибір»

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...