• Головна
  • У Львові тепер будь-де диньки не купиш...
09:00, 10 серпня 2012 р.

У Львові тепер будь-де диньки не купиш...

У Залізничному районі для сезонної торгівлі баштанними культурами виділили місця на вул. Патона, 2, вул. Петлюри, 2, вул. Широкій, 55-вул. Низинній, 17, вул. Широкій-вул. Суботівській та вул. Широкій-вул. Сайво. 

Жителі Личаківського району зможуть купити кавуни та дині на вул. Дж. Вашингтона, 5-а, вул. Личаківській-вул.Тракт Шлинянський, вул. Пасічній, 55 та вул. Пасічній-вул. Китайській,2.

У Сихівському районі баштанними можна торгувати на вул. Коломийській, 2, вул. Панаса Мирного – вул. Проф. П. Буйка та на просп. Червоної Калини, 109-113. Також три місця сезонної торгівлі виділили і в Шевченківському районі міста: вул. Мазепи, 11, вул. Б. Хмельницького, 225 та просп. Чорновола, 65.

Для отримання листа-погодження на торгівлю баштанними, підприємці повинні подати заяву до Центру обслуговування мешканців із копією дозволу санепідемстанції та копією свідоцтва про державну реєстрацію.

Баштанні культури повинні реалізовуватись лише з спеціальних металевих контейнерів – «сіток». За однією адресою може розміщуватись лише один такий металевий контейнер, - повідомляє прес-служба мерії міста.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,92
EUR
42,95
43,02
PLN
9,90
9,98
Оголошення
live comments feed...