• Головна
  • ТОП-7 фестивалів на Львівщині, які слід відвідати найближчим часом
Диван почекає
19:20, 17 серпня 2017 р.

ТОП-7 фестивалів на Львівщині, які слід відвідати найближчим часом

Диван почекає
ТОП-7 фестивалів на Львівщині, які слід відвідати найближчим часом

Серпень у Львівській області багатий на фестивальні події культурного, мистецького та музичного штибу.

Сайт 032.ua підготував для читачів добірку заходів, які можуть стати прекрасним дозвіллям з 19 до 22 серпня.

ZaxidFest 2017

18 - 20 серпня, за 40 кілометрів від Львова у с. Родатичі пройде уже дев’ятий фестиваль ZaxidFest, на якому виступлять відомі гурти Enter Shikari, Pain, The Qemists, In Extremo, ONUKA, O.Torvald, Being As An Ocean, Miss May I та інші. Вперше в Україну на цю подію приїде відомий британський гурт Editors та американці Breaking Benjamin. Із програмою фестивалю, а також придбати квитки можна за посиланням:https://zaxidfest.com.

Яворівські забавки

19 серпня у місті Яворів організовують етнофестиваль, на якому відвідувачам представлять легендарну особливість цієї місцевості — яворівські забавки, котрі вже кілька років поспіль прикрашають головні ялинки України і не лише. У програмі також літературно-мистецький вернісаж і ярмарок-продаж, тож кожен знайде собі заняття до душі.

Слід додати, що цей фестиваль, разом «ГОГОЛЬFESTом» і тернопільським «Файним містом», у Європі визнали найкращими фестивальними подіями минулого року та видали сертифікати EFFE 2017 — 2018, які засвідчують знак якості та міжнародне визнання.

Гута-фест

19 серпня у с. Гута на Сокальщині відбудеться фестиваль, який має на меті популяризувати українську та польську народні кухні, а також саме село Гута, котра багата власною історією.

Окрім обміну рецептиками, господарі й господині поширюватимуть культурний досвід, а на території фестивалю діятиме спортивна зона, містечко майстрів і дитяча локація. За попередньою інформацією, на заході очікують гостей з Литви, Польщі та Словаччини.

Пісні визвольних змагань

20 серпня у с. Басівка на Пустомитівщині пройде музичне дійство за участі українських гуртів, колективів та авторів; відвідувачі зможуть посмакувати кулішем, який приготують за давніми рецептами.

Особливим учасником буде оркестр Академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного та гурт «Вишиванка» зі Львова. Подія стартує з молебнем біля пам’ятника УПА, мистецька програма відбудеться біля музею «Криївка УПА».

Фестиваль духовної пісні

21 серпня у Бібрці на Перемишлянщині популяризуватимуть українську духовну пісню та поезію на тематичному фестивалі. Фестиваль духовної пісні та Божого слова у Бібрці відбудеться уже 21-й раз. Його започаткували 1996 року з нагоди 785- ої річниці м.Бібрки, Дня Незалежності України та освячення новозбудованої каплиці Пресвятої Богородиці на площі Стрілецькій.

Україна - понад усе

21 серпня у с. Стара Скварява на Жовківщині також виконуватимуть духовні та народні українські пісні. Минулоріч святкування зібрало багато людей, які зустрілися з духовенством, послухали місцевих поетів та музичних виконавців, подивилися на унікальну виставку вишитого одягу від місцевих майстринь, на що також можна розраховувати і цьогоріч.

Барви літа

22 серпня Бібрка стане місцем проведення першого відбіркового туру фестивалю-конкурсу «Барви літа», який має на меті виявити нові молоді таланти та розширити музичний кругозір. Цьогоріч дійство пройде вже всьоме і як завше, його найбільше чекають юні виконавці з Бібрки, Перемишлянщини та Львова. Фестиваль-конкурс «Барви літа» не є комерційним заходом, тож замість квитка потрібен лише гарний настрій.

Читайте також: Як у Львові відзначатимуть День Незалежності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львівщина #культура #події #фестиваль
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,89
39,95
EUR
42,93
43,00
PLN
9,87
9,97
Оголошення
live comments feed...