• Головна
  • На Львівщині підприємець привласнив та розтратив 146 299 гривень бюджетних коштів
16:38, 31 липня 2012 р.

На Львівщині підприємець привласнив та розтратив 146 299 гривень бюджетних коштів

Слідчі слідчого відділу Дрогобицького міського відділу закінчили розслідувати  кримінальну справу проти директора одного з ТзОВ.  Стало відомо, що «відповідальний» директор завідомо завищив відомості щодо фактично виконаних обсягів роботи.  Директору були ввірені бюджетні кошти, виділені для здійснення реконструкції та добудови Дрогобицької дитячої художньої школи для створення культурно-мистецького комплексу.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

Після фактичного отримання коштів, використавши своє службове становище, чоловік привласнив та розтратив бюджетні кошти, що належали відділу культури та мистецтв Дрогобицької міської ради на загальну суму 146 299 гривень.

Своїми умисними протиправними діями він вчинив злочин, передбачений ч.4 ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення та розтрата чужого майна у великих розмірах).

Всупереч інтересам юридичної особи, він склав та підписав від свого імені низку офіційних неправдивих документів, зокрема - довідку про вартість виконаних робіт, акт приймання виконаних підрядних робіт, вартість виконаних робіт, вказавши у документах неправдиві відомості щодо обсягів виконаних робіт.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,82
EUR
42,75
42,84
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...