• Головна
  • Заробити на відпустку: ТОП-8 професій для львів’ян на літо
Це цікаво
18:21, 5 серпня 2017 р.

Заробити на відпустку: ТОП-8 професій для львів’ян на літо

Це цікаво
Фото з мережі

Фото з мережі

Літо — сезон традиційних відпусток і напливу туристів, але підприємливі громадяни можуть підійти до цього з розумом і заробити грошенят собі на відпуску в “несезон”, використовуючи можливості міста й пору року. Сайт 032.ua підготував для своїх читачів декілька варіантів, як можна заробити у Львові.

Офіціант

Львів — туристичне місто й має багато різних закладів, призначених для розваг: це і традиційні кав’ярні, і ресторації «з родзинками», і паби, і філії іноземних закладів.

Тож посада офіціанта актуальна завджи. На цю посаду можуть претендувати як хлопці, так і дівчата. Спершу, новачкам дають завдання досконало вивчити меню та карту закладу, а потім навчають тонкощам роботи з клієнтами: завджи бути ввічливим, охайно виглядати та враховувати всі забаганки відвідувачів.

У Львові однією з вимог до офіціанта є знання іноземних мов, аби обслуговувати туристів з інших країн.

Залежно від кількості пропрацьованих годин та об’єму роботи, офіціанти можуть заробити у Львові від 2500 до 7000 гривень. Чим більше функцій, тим більша зарплата. Наприклад, офіціанти, які також дають консультації відвідувачам (щодо страв, їх наповнення тощо), допомагають поварам на кухні чи виконуюють функції бариста, отримують більше. Усе залежить від енергійності й бажання самої людини.

Бармен

Актуальною професією для Львова у будь-який час є бариста і бармен. Відмінність полягає у тому, що бариста готує кавові напої, а бармен — усі запропоновані в меню.

До основних обов’язків бармена входить приготування напоїв і коктейлів відповідно до технологічних карт, замовлення товару та розрахунок клієнтів.

Середня зарплата бармена у Львові — 4500 гривень, але все залежить від вмінь і амбіцій творця напоїв. Якщо підходити до цього «з душею», то львівські клієнти завжди дадуть щедрих чайових.

Продавець-консультант

У місті зростає кількість торгових центрів і супермаркетів, а разом з ними — і потреба у консультантах, які би могли порадити покупцям той чи інший товар, з урахуванням індивідуальних смаків.

Популярним у цій галузі є продаж косметики європейських брендів (декоративна косметика, засоби по догляду за обличчям, волоссям). Консультувати покупців може навіть студент, за умови вивчення усієї необхідної інформації.

Часто користується популярністю посада продавця-консультанта у магазинах техніки, яку створюють настільки швидко, що не кожен розбереться у її функціоналі.

Зарплата у цій професії коливається від 3500 до 6000 гривень за місяць, плюс проценти від виторгу та преміальні.

Мерчендайзер

Або ж людина, яка у правильному порядку розставляє товар. У сучасній культурі споживання те, як стоїть продукція на полицях — ціле мистецтво, якого навчають окремих осіб. Мерчендайзери займаються також розміщенням цінників на товари й слідкують за правильною подачею продукта. У багатьох компаніях є вимога — наявність смартфона у працівника, аби постійно здійснювати контроль за збутом та звітувати про це.

Середня зарплата мерчендайзера у Львові — 5000 гривень. У місті є багато серйозних підприємців-виробників різного роду напоїв та продуктів, які постійно шукають свіжих, енергійних осіб на цю посаду.

Спеціаліст Контакт-Центру

Філії великих компаній у Львові наймають на роботу відповідальних, ввічливих і грамотних працівників для спілкування зі споживачами. Дуже часто усередині компанії формується атмосфера “родини” та дружніх стосунків, як між працівниками, так і з клієнтами.

Попри гнучкий графік роботи, можливість працювати з дому чи іншого місця, кандидат на цю посаду повинен працювати над собою, розвиватися, брати участь в майстер-класах. Вітається знання іноземних мов.

Залежно від якості виконуваної роботи, спеціаліст контакт-центру може заробити від 4500 до 7500 гривень за місяць.

Помічник програміста

За останні декілька років, Львів взяв твердий курс на розвиток інновацій та підготовку фахівців у ІТ сфері. Програмісти-початківці можуть спробувати свої сили у кодуванні, створенні сайтів, допомагаючи гуру.

Іноземні компанії все частіше відкривають свої філії у Львові, тож якщо ви володієте на середньому рівні англійською чи польською — без проблем зможете знайти роботу за фахом.

50 робочих годин обійдуться помічнику програміста у 2500 гривень. Можна знайти й “дорожчі” вакансії, з більшими вимогами до кандидатів і в рази більшою заробітною платою. Досвідчені програмісти мають шанс знайти роботу за фахом і зарплатою до 80000 гривень у місяць.

Вчитель

Літо — не лише пора розваг, але й чудова нагода для самовдосконалення. У цьому львів’янам можуть допомогти вчителі. Зокрема, популярністю користуються вчителі музики: персональні та ті, що працюють у сімейних центрах з дітками.

Пошреними є також театральні гуртки і секції іноземних мов — англійської, німецької, французької, польської, а також репетитори. Заробітна плата педагога коливається у межах 3 — 7 тисяч.

Інспектор патрульної поліції

У Львові стартувала масштабна кампанія із пошуку майбутніх патрульних, аби зробити життя людей безпечнішим. На цю посаду шукають україномовних чоловіків і жінок від 20 до 35 років, освічених, законослухняних і з посвідченням водія.

Стажування триває 4 місяці, у рамках якого навчають майбутніх інспекторів.

Заробітна плата у цій галузі становить 8000 гривень, а в “бонус” обіцяють щорічну оплачувану відпустку, тривалістю від 30 днів, безоплатне медичне обслуговування поліцейського і його сім’ї, 75% компенсацію сантаторного лікування та можливість отримання вищої освіти у відомчих навчальних закладах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #робота
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...