• Головна
  • Злітати зі Львова до Стамбулу тепер можна буде вдвічі дешевше
14:20, 28 липня 2012 р.

Злітати зі Львова до Стамбулу тепер можна буде вдвічі дешевше

Вже з 17 жовтня зі Львова можна буде полетіти в Туреччину (Стамбул) вдвічі дешевше, ніж зараз. Власне, 17 жовтня, з аеропорту «Львів» імені Данила Галицького буде здійснено перший рейс лоу-кост перевізника «Пегасус Ерлайнз» («Pegasus Airlines») за маршрутом Львів-Стамбул (аеропорт ім.Сабіхи Гьокчен). Очікувана вартість в одну сторону – 73.99 USD.

Про це повідомляє Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького. Рейси здійснюватимуться 4 рази на тиждень.

Наразі ж, одна із туристичних компаній Львова (Bee Travel) вже відкрила продаж на новий рейс турецької авiакомпанiї Pegasus Airlines зi Львова.

Вартість перельоту Львів-Стамбул від 73.99 USD (включаючи всі податки, аеропортові збори); Львів-Стамбул-Львів від 146.98 USD.

«Збільшення кількості маршрутів від існуючих та залучення нових бюджетних авіаперевізників - результат спільної стратегії аеропорту і Міністерства інфраструктури. Ми зацікавлені у тому, щоб з Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького пасажири могли дістатись в якнайбільше напрямків за привабливими цінами», - зазначив генеральний директор Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького Роман Гонтарев.

Зазначимо, на додаток до існуючих рейсів зі Львова до Дортмунда та Венеції (Тревізо), авіакомпанія «ВіззЕйр Україна» розпочинає виконання рейсів до Мілана (Бергамо). Рейси здійснюватимуться 3 рази на тиждень, починаючи з 29 жовтня 2012 року.

«Ми й надалі будемо досліджувати нові можливості, щоб запропонувати ще більше напрямків з інших українських міст за найнижчими цінами. Сподіваємося, що протягом найближчих місяців у нас знову будуть новини для українських туристів», - повідомив Акош Буш, генеральний директор «Візз Ейр Україна».

Довідка

Станом на сьогодні з Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького здійснюють рейси 14 іноземних та 4 українських авіаперевізники. Кількість міжнародних напрямків – 22 (Москва; Варшава; Неаполь; Відень; Мюнхен; Прага; Стамбул; Тімішоара; Дортмунд; Венеція,Вроцлав, Краків,Салоніки, Хургада,Анталія, Сургут, Тіват, Баку, Рим, Тель-Авів, Афіни, Геракліон, Задар).

За I півріччя 2012 року Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького обслужив більше 200 тисяч пасажирів, що на 55% більше за аналогічний період 2011 року.

Існуючі та заплановані напрямки лоу-кост перевізників:

ВіззЕйр Україна: Дортмунд, Венеція(Тревізо), Мілан(Бергамо);

ЄвроЛОТ: Краків, Вроцлав ;

Пегасус Ерлайнз: Стамбул (Сабіха Гьокчен)

Pegasus Airlines - турецька бюджетна авіакомпанія. Вона здійснює регулярні та чартерні пасажирські авіаперевезення в 21 місто Туреччини, а також в 34 міста Європи та Азії. Основна база - Міжнародний аеропорт імені Сабіхи Гекчен м. Стамбул. Флот компанії складається з 40 Boeing-737-800 та 2 Boeing-737-400. Авіаперевізник продає квитки за низькими цінами, працюючи в сегменті бюджетних авіакомпаній.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,42
EUR
42,88
42,95
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...