• Головна
  • У Львові найбільше викрадають «Шкоду» та «Мерседес»
13:45, 28 липня 2012 р.

У Львові найбільше викрадають «Шкоду» та «Мерседес»

За перше півріччя 2012 року у Львові  правоохоронці задокументували 39 незаконних заволодінь транспортними засобами, з них 35 − автомобілі. Відсоток розкритих на сьогодні викрадень транспорту становить майже 44 %.

Про це сайту 032.ua повідомили у відділі Державтоінспекції м. Львова.

Найбільш поширеними марками, що викрадають, є автомобілі марки «ВАЗ» різних модифікації,  «Шкода», «Мерседес».

ДАІшники дають поради, як не стати жертвами автокрадіїв.

Найбільше викрадають автомобілі ті, які залишають «ночувати» біля будинків, просто на вулиці. Томукраще зберігати ваше авто на об’єкті дорожнього сервісу, що охороняється – автостоянка, гаражний кооператив  тощо.  Окрім цього, ввечері і вночі залишайте автомобіль, навіть на короткий час, лише у добре освітлених місцях та на майданчиках із добрим оглядом. Якщо ж залишаєте автомобіль на кілька хвилин, усе одно замкніть усі двері та увімкніть сигналізацію.

Правоохоронці також рекомендують обладнати автомобіль додатковими системами захисту (сигналізації, секретки, супутникова система спостереження та інші) та радять ставити декілька таких систем на один автомобіль. Будьте максимально обережними, якщо Ваше авто не відчинилось з першого разу, бо можливо сигналізацію сканували злочинці. У такому разі радимо Вам перепрограмувати сигналізацію.

Згідно п. 15.12 Правил дорожнього руху України: «Водій не повинен залишати транспортний засіб, не вживши всіх заходів, щоб не допустити його самовільного руху, проникнення до нього і (або) незаконного заволодіння ним».

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...