• Головна
  • Львівська МАН в ТОП-5 серед областей України
14:55, 26 липня 2012 р.

Львівська МАН в ТОП-5 серед областей України

Львівська обласна Мала академія наук за результатами ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України зайняла 4 місце серед областей України.

 Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

 Фінальний етап конкурсу-захисту відбувся в 60 секціях 11 наукових відділень майже за всіма напрямами природничих, гуманітарних і суспільних наук. Участь у фіналі взяли 1 273 найкращі представники територіальних відділень Малої академії наук з усіх областей України, що стали переможцями регіональних етапів конкурсу-захисту. Цьогорічний етап конкурсу ознаменувався відкриттям нових секцій у відділеннях філології та мистецтвознавства, хімії та біології. Окрім того, на базі історико-географічного відділення створено два нові відділення: історії та наук про Землю.

 На ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України призові місця і додаткові бали при вступі до ВНЗ отримали 35 вихованців Львівської обласної Малої академії наук. Також серед випускників цього закладу – 9 стипендіатів Президента України.

 Члени журі, більшість із яких має багаторічний досвід роботи з учнівськими науково-дослідницькими роботами та в предметних комісіях конкурсу-захисту, одностайно відзначили високий рівень наукових робіт учасників конкурсу, значний ріст самостійності, оригінальності, новизни досліджень, підвищення рівня організації і технічного забезпечення конкурсу.

 Довідка:

 Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України проводився під егідою Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

 Організаторами виступили Національний центр «Мала академія наук України», Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді та Український державний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді.

 Метою проведення конкурсу-захисту є духовний, творчий, інтелектуальний розвиток учнівської молоді, створення умов для формування інтелектуального потенціалу нації.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,89
39,95
EUR
42,93
43,00
PLN
9,87
9,97
Оголошення
live comments feed...