• Головна
  • У Львові за рекламу-обман оштрафували «Єврошоп»
12:46, 25 липня 2012 р.

У Львові за рекламу-обман оштрафували «Єврошоп»

Львівське обласне відділення Комітету оштрафувало власника ТМ «Єврошоп» на  8 тис. грн.  за недобросовісну конкуренцію у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.

Про це інформує прес-служба АМКУ.

Як встановило Відділення, підприємець поширював неточну інформацію щодо проведення акції. Зокрема Ліцензіар опосередковано поширював невизначеному колу осіб в радіо-рекламній акції «Єврошоп, 100% знижка» неточні відомості.

Однак, у ході дослідження виявлено, що використана підприємцем інформація: Тільки в мережі магазинів «Єврошоп» неймовірна знижка – всі сто відсотків! є неточною та може ввести споживачів в оману, оскільки насправді розмір знижки коливався від 10% до 100%. 

В процесі розгляду справи Підприємець визнав порушення та зобов’язався в подальшому не порушувати законодавство України про захист від недобросовісної конкуренції.

«Реклама не повинна підривати довіру суспільства до реклами, а повинна відповідати принципам добросовісної конкуренції», - зазначив з цього приводу Голова Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Андрій Басараба.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...