• Головна
  • У Львові затверджено порядок списання комунального майна
13:52, 24 липня 2012 р.

У Львові затверджено порядок списання комунального майна

У Львові затверджено Положення про порядок списання майна, яке належить до комунальної власності. На базі законодавчих актів розроблено Положення, у якому прописано алгоритм списання комунального майна, що відслужило свій термін експлуатації.

Про це 032.ua повідомили в управлінні економіки ЛМР

 «Затвердження цього Положення має велике значення. У випадку відсутності нормативного алгоритму списання майна ми не можемо зняти його з балансу бюджетних установ, підпорядкованих місту. Попередньо цю процедуру регулювали відповідні інструкції Міністерства фінансів та Держказначейства. Але частина з них втратили чинність. У зв’язку з цим, виникла необхідність розробити Положення, яке враховує особливості списання майна різних видів комунальної власності. Це дає змогу списати майно, яке відслужило свій експлуатаційний термін і вже не приносять користі», - розповів завідувач сектору тендерних закупівель управління економіки ЛМР Мирослав Сімка.

Нагадаємо, 12 липня 2012 року на сесії ЛМР було прийнято ухвалу «Про затвердження Положення про порядок списання майна, яке належить до комунальної власності територіальної громади м. Львова».

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...