• Головна
  • Очисні споруди міста не витримують навантаження - Пакіж
10:00, 24 липня 2012 р.

Очисні споруди міста не витримують навантаження - Пакіж

У зв’язку з значним погіршенням якості стічних вод, що поступають на першу чергу міських очисних споруд каналізації, ЛМКП «Львівводоканал» здійснює систематичний моніторинг якості стічних вод у місці підключення напірного каналізаційного колектора ПрАТ «Компанія Ензим» до міської каналізації, а саме на вул. Тр.Глинянський-Богданівська, куди поступають стічні води лише цього підприємства.

Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

За результатами аналізів стічних вод, виявлені значні перевищення граничних норм (ГН), а також допустимих концентрацій (ДК) встановлених згідно з Договором № 217 про приймання наднормативно забруднених стічних вод по ряду показників (БСК5, ХСК, завислі речовини, хлориди, азот амонійний та аміак, сухий залишок, фосфати).

«Впродовж січня-червня ми відібрали сотні проб стічної води компанії «Ензим», аналіз яких засвідчив системне перевищення граничних норм. Ми надіслали десятки листів та претензій, і врешті подали 3 позовні заяви до Господарського суду. Однак, керівництво компанії досі не вжило жодних заходів з приведення своїх стоків до рівня встановлених лімітів. Внаслідок скиду надмірно забруднених стічних вод очисні споруди міста не витримують навантаження, порушено технологічний процес очистки. Відтак, підприємство «Львівводоканал» змушене припинити прийом стоків від підприємства-порушника», - зазначає в.о. директора ЛМКП «Львівводоканал» Степан Пакіж.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...