Реклама
16:03, 24 червня 2017 р.

Наш кращий вибір

Реклама
Наш кращий вибір

Коли прийшла пора робити ремонт, ми з чоловіком вже знали, кому довіримо виконувати це відповідальне завдання. Справа в тому, що буквально пару років тому, нам на дачі потрібно було поміняти проводку, і знайомі порадили звернутися в Кірсланд. На сайті був розділ «електромонтажні роботи Львів», в якому була вся необхідна інформація. Ми скористалися послугами цієї фірми, і не пошкодували.

Ми дізналися за якою схемою проходить повний ремонт приміщення

Переглядаючи ще тоді сайт, ми звернули увагу, що спектр послуг цієї фірми досить широкий. Крім вузьконаправлених робіт, вони займаються і загальним ремонтом квартир. Згодом їх список пропозицій розширився, чому ми, звичайно ж, зраділи. Таким чином, ми можемо все, що нам потрібно замовити в однієї фірми, і не треба буде морочити голову з пошуком інших робочих бригад.

Схему роботи ми вже знали, тому оформивши замовлення, ми очікували приїзду фахівця. Він прибув в призначений нами час, і:

  • оглянув майбутнє місце роботи;

  • запитав, що саме ми хочемо;

  • запропонував можливі варіанти;

  • дав рекомендації та поради, які виявилися дуже до речі.

Ось таку просту консультацію ми отримали ще до початку ремонту. Спеціаліст одразу ж розповів нам, в якому порядку і приблизно скільки буде тривати ремонт. Нас трохи не влаштували терміни, ми хотіли якомога швидше провести всі роботи. Але навіть з цим не виникло проблем – майстер пообіцяв трохи підкоригувати графік, і тоді бригада повинна укластися в зазначений нами час.

Як проходив ремонт

При складанні кошторису, фахівець сказав, що вартість в основному залежить від площі приміщення. Наша квартира невелика – трохи більше 30 квадратних метрів, тому витрата матеріалів був мінімальною. А так як ми хотіли просто оновити зовнішній вигляд приміщення і усунути невеликі вже наявні недоліки, сума до оплати вийшла більш ніж прийнятна.

Так як ми вже були знайомі з роботою саме цієї фірми, ми могли зовсім не відвідувати об'єкт і не стежити за ходом ремонту. Але все-таки краще було перестрахуватися, тому що в житті трапляється всяке. Та ми даремно турбувалися – якість робіт не тільки не знизилася, працівники стали ще кваліфікованих і чудово справлялися з поставленими задачами.

З кожним днем ​​робіт ставало все менше, і було видно, що справа рухається до завершення. Приймаючи квартиру, нашій радості не було меж – сьогодні небагато фірм, які зможуть за розумну ціну так якісно виконати такий ремонт.

Дуже рекомендую саме цю компанію! Ось посилання на їх сайт – kirsland.com. Тут все детально розписано: послуги, ціни, терміни, як оформити замовлення та інше. Звертайтеся і ви не пошкодуєте!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...