• Головна
  • На території «Арени Львів» виступить ді-джей Armin van Buuren
15:50, 21 липня 2012 р.

На території «Арени Львів» виступить ді-джей Armin van Buuren

23 серпня вперше у Львові відбудеться легендарний британський фестиваль Godskitchen. Хедлайнером стане один з найвідоміших у світі ді-джеїв Armin van Buuren.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Godskitchen – це всесвітньо відомий британський фестиваль танцювальної музики з десятирічною історією. Він успішно проводиться в десятках міст на всіх континентах. Godskitchen проходить у закритих приміщеннях і має різні концепти (оформлення сцени та візуальних перформенсів). В Україні Godskitchen проводять уже 7 років (за цей час відбулося 13 фестивалів у Києві та один у Харкові). Сумарно «фест» зібрав понад 60 тисяч відвідувачів. 40% із них – гості з інших міст і навіть країн. Український Godskitchen потрапив у «Книгу рекордів України» - за «Найбільшу кількість відвідувачів на концерті у закритому приміщенні».

До Львова приїде технічно найдосконаліше шоу Godskitchen Fusion. Світова прем’єра цього концепту з шаленим успіхом відбулася торік у Києві. Аудіо-візуальна ідея поєднує в єдине ціле музику, відеомистецтво та безліч різноманітних спецефектів. Сцена - вражаюча за розмірами футуристична конструкція кубічної форми, у якій використовується понад 130 кв. м. LED-екранів, понад 460 кв. м. LED-стрічок та найсучасніші технології проекції. Це новий концепт, що «оживляє» музику і презентує публіці виступи артистів у новому вимірі. Сцена будується разом з голландськими експертами з компанії 250К PRODUCTION. Ще одна особливість львівського Godskitchen – цей фестиваль відбудеться у форматі open-air (просто неба).

Львівський Godskitchen розпочнеться о 20.00 год і триватиме до 6-ої години ранку. Танцювальний марафон просто неба вражатиме не тільки музичним наповненням, а й гігантською за розмірами сценою у формі футуристичного куба. Завдяки такій сцені і неймовірним технічним спецефектам публіка сприйматиме артистів у новому вимірі. Компанію зірковому хедлайнеру, виступи якого по всьому світу супроводжують аншлаги, на фестивалі у Львові складуть фінський ді-джей Tom Fall та українці Omnia, Max Freegrant i Dart Rayne.

«Подія, яка відбудеться 23 серпня, однозначно стане найяскравішою подією у Львові у сфері електронної музики, - каже Ростислав Кулик, засновник компанії Kulyk Prodaction, яка опікуватиметься львівським Godskitchen. – Це буде десятигодинний безперервний марафон-шоу, якому немає рівних за видовищністю, технічним оснащенням і складом артистів. Вартість перших квитків на Godskitchen Fusion, який відбудеться у Львові 23 серпня, - на диво, низька, як для такого грандіозного фестивалю: стандарт - 199 грн., VIP - 349 грн. Найзручніший спосіб – це оформлення квитків он-лайн та оплата з допомогою платіжної картки, web-money або будь-якого з тисяч платіжних терміналів ПриватБанку та EasyPay по всій Україні».

Компанія Kulyk Prodaction вже успішно провела у місті Лева концерти всесвітньовідомих Blank & Jones та ATB, а також 250 інших концертних заходів.

Виступ Armin van Buuren у рамках прем'єрного для Львова легендарного британського фестивалю Godskitchen представить івент-провайдер номер один в Україні VIRUS Music.

Довідка

Armin van Buuren – чотириразовий володар звання «Найкращий ді-джей світу» (2007-2010 рр.), за версією головного ді-джей-рейтингу планети DJ Mag Top-100. У 2011-му ді-джей посів друге місце цього рейтингу, завдяки чому 8 років поспіль залишався у трійці найкращих ді-джеїв світу. Крім того, Армін ван Бюрен - володар великої кількості престижних нагород. Серед них - кілька IDMA та Beatport Music Awards. Також він - Офіцер Помаранчевого Ордену, який отримав із рук Королеви Нідерландів Беатрікс. Армін ван Бюрен - засновник і власник Armada Music – найвідомішого та найвпливовішого агентства і денс-лейбла в світі. Автор чотирьох суперуспішних альбомів і незліченної кількості хітів, яким під час його сетів у кожному куточку планети підспівують багатотисячні танцмайданчики. Альбом Imagine став номером один у ТОП-100 альбомів Голландії. А відео на хіт In & Out of Love feat. Sharon den Adel досягло понад 120 мільйонів переглядів на YouTube, ставши найпопулярнішим відео за всю музичну історію Нідерландів. Радіошоу Арміна ван Бюрена A State of Trance, яке охоплює 15 мільйонів слухачів щотижня, 5 років поспіль ставало найкращим мікс-радіошоу на Майамській Winter Music Conference.

Географія виступів Арміна ван Бюрена охоплює всі провідні денс-фестивалі і культові клуби світу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...