• Головна
  • Cадовий йде на допит у Генпрокуратуру
09:46, 4 липня 2017 р.

Cадовий йде на допит у Генпрокуратуру

Cадовий йде на допит у Генпрокуратуру

Міський голова Львова Андрій Садовий йде на допит у Генпрокуратуру у справі "Держава Україна проти індустріального парку у Львові".

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Історія триває вже близько року і я дивуюсь терпінню інвесторів, які досі не розвернулись і не гримнули дверима. Буду боротись за цей проект. Не маю таких повноважень як вся державна машина, але керуюсь меседжем, який неодноразово озвучував Президент Порошенко на численних економічних форумах: "Україна відкрита для інвестицій", - зазначив Садовий.

Нагадаємо, у травні мешканці мікрорайону Рясне-1 знову протестували проти будівництва індустріального парку.

Як відомо, в грудні 2015 року влада Львова продала 23 га землі за 52,5 мільйонів гривень, для будівництва на території промислової зони "Рясне-2" Індустріального парку. Розпочати будівництво голландська компанія планувала ще у 2016 році, однак проти цього активно виступали мешканці Рясне-Руського, які блокували роботи та пікетували міську раду. 

А у листопаді минулого року співробітники прокуратури провели обшуки у міськраді Львова, через продаж земельної ділянки під будівництво Індустріального парку. Правоохоронці підозрюють місцеву владу у тому, що ціна на землю була значно заниженою і відкрили за цим фактом кримінальне провадження. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Садовий #допит #Генпрокуратура
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...