• Головна
  • Гаряча вода до Франківського району повернеться лише 23 липня
08:45, 20 липня 2012 р.

Гаряча вода до Франківського району повернеться лише 23 липня

Відповідно до встановлених термінів, 23 липня мешканцям Франківського району та частині мікрорайону Новий Львів буде відновлено подачу гарячої води. Нагадаємо, з 2 до 23 липня ЛМКП «Львівтеплоенерго» проводить гідравлічні випробування та ремонт магістральних теплових мереж від ТЕЦ-1 (І тепловивід).

Про це повідомляють у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

У зв’язку з гідравлікою, з 2 липня було припинено подачу гарячої води мешканцям Франківського району (вулиці Наукова, Володимира Великого, Стрийська, Лазаренка, Сахарова, Єфремова та прилеглих  до них вулиць), Сихівського району (вул. Енергетична, Карманського, кінець вул. Стрийської від вул. Хуторівка до автовокзалу) та вул. Тернопільська, Мишуги, Ярославенка, Угорська, Карбишева, Дністерська.

«Кожного року ми проводимо гідравлічні випробування теплових мереж з метою виявлення дефектів, що підлягають ліквідації під час літнього ремонтного періоду, а також для перевірки щільності та механічної міцності трубопроводів. Гідравліку магістральних теплових мереж у Франківському районі вже проведено. Виявлені дефекти та пошкодження трубопроводів ліквідовано. Зараз розпочинаємо заповнення мереж водою для того, щоб відновити подачу гарячої води нашим споживачам відповідно до визначених термінів», - розповів головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,57
39,70
EUR
42,53
42,65
PLN
9,80
9,86
Оголошення
live comments feed...