• Головна
  • 5 новин про Львів, які ви могли проспати
10:10, 27 червня 2017 р.

5 новин про Львів, які ви могли проспати

5 новин про Львів, які ви могли проспати

Згадуємо головні та найбільш обговорювані новини вчорашнього дня, які стосуються Львова.

1. В понеділок, 26-го червня, у Львові розповіли, коли завершаться ремонтні роботи на перехресті вулиць Личаківської - Мечнікова. Ремонтні роботи тут розпочалися ще в березні цього року. 

2. Міський голова Львова Андрій Садовий досі продовжує шукати винних, на його думку, в організації сміттєвої кризи у Львові. Так, напередодні він заявив, що до сміттєвої блокади причетні українські спецслужби.

3. Тим часом ситуація із вивозом твердих побутових відходів зі Львова залишається досить напруженою. Станом на вчорашній день у Львові перенекопиченим залишається більше 10 тисяч тонн сміття. Найгірша ситуація із вивозом залишається в Сихівському та Шевченківському районах міста.

4. Працівника "Львівгазу" в понеділок, 26-го червня, затримали під час отримання хабара у розмірі 5 тисяч гривень. Таку суму посадовець вимагав від лвьів’янки за за сприяння в укритті виявлених, у процесі проведення перевірки, порушень дотримання правил споживання газу.

5. Ремонт вулиці Митрополита Андрея продовжили ще на два дні. Через несприятливі погодні умови ремонтники не встигли виконати запланований обсяг робіт, тому вулицю для проїзду транспорту відриють не раніше, ніж 28-го червня. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...