• Головна
  • Новий рівень: Садовий звинуватив українські спецслужби в організації сміттєвої кризи у Львові
17:00, 26 червня 2017 р.

Новий рівень: Садовий звинуватив українські спецслужби в організації сміттєвої кризи у Львові

Новий рівень: Садовий звинуватив українські спецслужби в організації сміттєвої кризи у Львові

Міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні, 26-го червня, відповідаючи на питання журналіста про ситуацію з вивозом ТПВ розповів, що знає, хто причетний до організації сміттєвої кризи у Львові.

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

Так, на думку Андрія Івановича, сміттєвий колапс у Львові організували українські спецслужби, а операція щодо дискредитації Львова розпочалася ще задовго до трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі.

До слова, пан мер досі вважає, що 30-го травня минулого року сміттєзвалище поблизу Великих Грибовичів підпалили, хоча вже давно є офіційні висновки прокуратури, які спростовують слова пана Садового.

"Ми знаємо, хто це все мутив, палив,  організовував. Це все буде досліджено. Ви, напевно, читали аналітичну записку Віктора Трепака, який працював першим заступником керівника СБУ. Він писав про те, що сталося у Львові -  це чітко спланованан спецоперація. Організована разом зі спецслужбами, органами правопорядку та державними органами правопорядку,  І це робилося ще до підпалу сміттєзвалища,  це все планувалося. Все, що зараз є –  етапи цієї  спецоперації. Хто мудрий – він це розуміє", – заявив Садовий.

Нагадаємо, що 30-го травня 2016 поблизу Львова сталася трагедія на сміттєвому полігоні ТПВ, яка забрала життя трьох рятувальників та працівника комунального підприємства “Збиранка”. За рік часу після трагедії, Грибовицьке сміттєзвалище таки закрили для експлуатації, а тема вивезення побутових відходів стала чи не найболючішою для нашого міста.

Читайте також на нашому сайті:

Стало відомо, коли у Львові завершать ремонт перехрестя вул.Личаківська — Мечнікова (ВІДЕО).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...