• Головна
  • На Львівщині матір вбила свого п’ятимісячного сина
10:48, 19 липня 2012 р.

На Львівщині матір вбила свого п’ятимісячного сина

Через те, що немовля плакало, мати кинула дитину у ліжечко. Під час падіння, малеча вдарилася головою та отримала тілесні ушкодження, які виявилися несумісними з життям.

Про це повідомили у прес-службі Городоцького РВ ГУМВС.

Випадок стався ще 3 грудня 2010 року у селі Суховоля Городоцького району 32-річна жінка, тримаючи на руках свою дитину, годувала її з пляшечки молочною сумішшю. Але хлопчик випльовував суміш і продовжував плакати. Мати, не зумівши заспокоїти маля, кинула його в ліжечко. Згідно з висновком лікаря, смерть хлопчика настала від отриманих ушкоджень - перелому основи черепа.

Як виявилось, жінка була неодноразово судима за скоєння крадіжок та злочинів у сфері незаконного обігу наркотиків. Уродженка Львова проживала зі своїм чоловіком - батьком дитини - у селі Суховоля. Того дня тато п’ятимісячного сина був на роботі.

4 грудня слідчі Городоцького РВ порушили кримінальну справу  за ч.1 ст.119 Кримінального кодексу України − вбивство через необережність, яке карається обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Весною цього року вступив в законну силу вирок Городоцького районного суду, згідно з яким жінку засудили до 3 років позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,63
39,72
EUR
42,67
42,73
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...