• Головна
  • Чверть львівських шкіл можуть не відкритися до 1 вересня
16:18, 18 липня 2012 р.

Чверть львівських шкіл можуть не відкритися до 1 вересня

Управління освіти і науки Львівської ОДА занепокоєно станом туалетів у львівських школах. Обладнано та відремонтовано лише невелику частину із тих, що потребують ремонту. Лякають штрафами санепідемстанції.

Про це 032.ua повідомила прес-служба Львівської облради.

Постійна комісія з питань освіти і науки Львівської обласної ради заслухала інформацію головного управління освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації про діяльність навчальних закладів, установ і організацій та структурних підрозділів освіти і науки у Львівській області. Особливу увагу депутати звернули на виконання Програми розвитку освіти Львівщини на 2009-2012 роки та фінансування галузі освіти.

Велике занепокоєння депутатів викликала інформація про ситуацію зі шкільними вбиральнями. Так, за інформацією головного управління освіти і науки ЛОДА, цього року передбачено кошти на обладнання лише 163 внутрішніх вбиралень при потребі 519. Така ситуація може призвести до штрафних санкцій санепідемстанції та заборони експлуатації шкіл, які не будуть обладнані внутрішніми вбиральнями. 25% шкіл можуть не відкритися 1 вересня.

Комісія вирішила звернутися з листом до голови ЛОДА з вимогою забезпечити ритмічне і  повне фінансування обладнання шкіл внутрішніми вбиральнями.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...