• Головна
  • Львів’янин позичив триста тисяч доларів та просадив їх на гральних автоматах
12:48, 18 липня 2012 р.

Львів’янин позичив триста тисяч доларів та просадив їх на гральних автоматах

Співробітники Шевченківського райвідділу Львівського міського управління міліції затримали шахрая, який виманював у людей гроші для розвитку «власного бізнесу». Натомість жоден із знайомих не отримав свої гроші назад.

Про це 032.ua повідомили у відділі зв’язків з громадськістю ГУМВС України у Львівській області.

Свій «бізнес» чоловік розпочав у листопаді 2011 року після одруження. Тоді він ніби заснував фірму, яка займається продажем побутової хімії. Зокрема, 24-річний львів’янин позичав у візуально-знайомих людей гроші під 8-10% і обіцяв за два тижні повернути. На жаль, жоден з десяти потерпілих так і не отримав ані своїх грошей, ні обіцяних відсотків. Позичальниками були львів’яни, а також мешканці Києва, Чернівців і Червонограда.

«Після того, як чоловік кілька місяців не повертав боргу, позичальники почали звертатись до міліції. Деякі з них давали зловмиснику гроші, навіть не знаючи його прізвища. Були й такі, що позичили значні суми грошей. До прикладу, один чоловік позичив під відсотки 70 тисяч доларів США», - розповідає Богдан Шпік, старший оперуповноважений СКР Шевченківського райвідділу міліції Львова.

Насправді, місцевий шахрай немає ніякого бізнесу, а усі гроші, які він виманював у людей, програвав в інтерактивних клубах міста. Загалом чоловік «позичив» майже 300 тисяч доларів США.

Проти шахрая порушили кримінальну справу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...