• Головна
  • У Львові відкривають польський «Фрагмент цілого»
11:32, 18 липня 2012 р.

У Львові відкривають польський «Фрагмент цілого»

Завтра, 19 липня, о 18.30 год відбудеться відкриття виставки робіт студентів і викладачів Познанського  Університету мистецтв. Виставка триватиме до 10 серпня у Музеї Ідей (вул. Валова 18/а).

Про це 032.ua інформує прес-служба Львівської міськради.

Куратор виставки – професор Яцек Ягельскі (Познань)

Виставка «Фрагмент цілого» є презентацією кількох мистецьких майстерень, що діють при Познанському Університеті мистецтв. Виставлені праці є студентськими роботами учасників Майстерні плакату  під керівництвом професора Евгеніуша Скорвідера, а також роботами самого професора.

Виставку супроводжуватимуть покази студентських анімаційних фільмів, що народилися  на кафедрі анімації факультету  мультимедійної комунікації під керівництвом професорів Яцка Адамчака, Мачєя Цьвєка, Героніма Ноймана і Збігнєва Козуба.

Під час виставки можна буде також побачити відео з пластичними роботами майстерні скульптури факультету скульптури і проcторових робіт під керівництвом професора Яцка Ягельського, який є куратором виставки. Презентація має на меті показати різноманіття творчого самовираження  і застосування сучасних медій у студентських творчих роботах.

Також 20 липня о 19.00 год відбудеться концерт групи «Молоді Сенбернари». На 27 липня о 18.00 год запланований День здорового способу життя – «Руханка замість буханки».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,38
39,43
EUR
42,83
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...