• Головна
  • Цьогоріч у дороги Львівщини вклали вдвічі більше матеріалів
09:48, 18 липня 2012 р.

Цьогоріч у дороги Львівщини вклали вдвічі більше матеріалів

У ремонт і реконструкцію доріг Львівської області від початку року вкладено понад 40 тисяч тон матеріалів, що вдвічі більше, ніж впродовж 2011 року.

Про це сьогодні заявив голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк під час наради-семінару з сільськими головами Самбірського, Мостиського, Старосамбірського і Турківського районів Львівщини. 

За словами голови ЛОДА, у 2012 році Львівщина отримала із різних джерел фінансування 414 мільйонів гривень  для ремонту доріг (понад 30% із цих коштів скеровано на дороги комунального значення), 286 мільйонів гривень з цієї суми – вже профінансовано. 

«Цьогоріч ми вже вклали в дороги Львівської області два річних об'єми – понад 40 тисяч тон матеріалів (минулого року дана цифра становила 22 тисячі тон). Ми разом з «дорожниками» взяли високий темп виконання робіт», - додав Михайло Костюк. 

Голова облдержадміністрації також повідомив, що звертатиметься до Львівської обласної ради з проханням не розпорошувати наявні 30,5 млн. грн. на усі дороги регіону, а концентрувати кошти на найбільш критичні місця, які вимагають негайного ремонту. 

Довідка: 

Голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк ініціює проведення паспортизації та напрацювання системи регламентів доріг Львівщини. Активно включитись у цю роботу керівник області закликав голів РДА та мерів міст обласного значення. Про це Михайло Костюк заявив 16 липня під час проведення наради щодо стану освоєння коштів субвенції державного бюджету на ремонт доріг комунальної власності.  

На думку голови Львівської ОДА, в області потрібно створити програму та графік ремонту доріг, які були б на високому технічно-обґрунтованому рівні, і де буде враховано черговість, типовість та напрямки проведення робіт. 

«Ми маємо витворити так званий технічний паспорт ремонту доріг в області – тобто, провести паспортизацію та напрацювати систему регламентів. Така програма має бути вибудована на кілька років вперед і повинна враховувати об'єм робіт в режимі експлуатації доріг. Ця система має працювати, щоб, незважаючи на різноманітні політичні моменти, не змінювалися об'єм і почерговість робіт», - наголосив Михайло Костюк. 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,03
EUR
43,12
43,18
PLN
9,97
10,02
Оголошення
live comments feed...