• Головна
  • У Верховній Раді закликають Садового піти у відставку через сміттєву кризу у Львові
11:30, 20 червня 2017 р.

У Верховній Раді закликають Садового піти у відставку через сміттєву кризу у Львові

Сьогодні, 20-го червня, під час пленарного засідання Верховної Ради України, депутат від "Блоку Петра Порошенка" Оксана Юринець закликала міського голову Львова піти у відставку через сміттєву кризу у місті Лева.

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

За словами чиновниці, за час свого правілння Андрій Іванович так і не спромігся вирішити сміттєве питання у Львові. А з часу трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі, міська влада вже витратила близько 350 мільйонів гривень на вивезення ТПВ у інші регіони України.

"Андрій Іванович, негайно вирішуйте проблему зі сміттям або добровільно йдіть у відставку", - заявила Юринець з трибуни Верховної Ради.

Нагадаємо, що 12-го червня Львів звернувся до уряду з проханням визнати територію міста зоною екологічного лиха та запровадити надзвичайний екологічний стан через майже 7 000 тонн ТПВ, які не перевізники не вивезли із міста. 

Згодом між Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом та мером Львова Андрієм Садовим, виникли гострі дискусії щодо сміттєвого питання. Так, Гройсман на своїй сторінці у Fаcebook звинуватив Садового у безвідповідальності щодо вирішення сміттєвого колапсу, а Садовий назвав такі звинувачення "елементарним хамством".

А вже 19-го червня міська рада вирішила повторно звернутись до уряду країни, через критичну ситуацію із вивезенням сміття. Якщо ж прохання міста буде знову проігнороване, в мерії обіцяють звернутись у правоохоронні органи щодо бездіяльності відповідних посадових осіб.

Читайте також на нашому сайті: 

На Львівщині матір викинула свою новонароджену дитину у криницю.

У Львові школярки поцупили два ноутбуки із торгового центру.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Lviv
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...