• Головна
  • Які дороги зараз ремонтують у Львові: коротко про головне
13:05, 30 травня 2017 р.

Які дороги зараз ремонтують у Львові: коротко про головне

В.о директора директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Олександр Одинець розповів, які дороги зараз ремонтують у Львові. 

За його словами зараз тривають роботи із влаштування дороги на вул. Пулюя.

"Працюємо і на частині вул. Трускавецької. Ділянка вул. Трускавецької завжди була грунтовою, зараз облаштовують нормальне дорожнє покриття, з велодоріжкою, з тротуарами. Частина робіт вже виконана", - розповідає Олександр Одинець, інформують у прес-службі Львівської міськради. 

Також ремонті роботи проводяться і на вулиці Богданівській. Тут ЛМКП «Львівводоканал» завершило аварійний колектор. Тепер по усій вул. Богданівській будуть викладати верхній шар асфальту. Роботи виконують працівники компанії «Онур».

Окрім цього ремонті роботи тривають і на пр. Червоної Калини. 

"Проект по цій ділянці реалізовується вже не перший рік. На території, де був ринок «Санта-Барбара», посередині влаштована нова трамвайна колія, а по боках облаштовуємо дорогу – асфальтуємо, кладемо хідники, велодоріжку", - зазначив Одинець.

Активні ремонтні роботи тривають і на вулиці Личаківській. Тут вже розпочали робити наступну ділянку – до вул. Котика. На нижній ділянці тривають роботи по колектору. Незабаром будуть переключати ділянку новозбудованого колектора на вул. Мечникова.

Нагадаємо, що ремонт вулиці Личаківської розпочався ще 25 березня. Тоді у міськраді запевнили, що ремонт триватиме 8 місяців і здійснюватимуть його у три етапи.

Перший етап - це роботи на перехресті вул. Личаківської з вул. Мечнікова, щоб трамвай № 7 курсував за своїм маршрутом. Другий етап - роботи на ділянці до вул. Б. Котика. І третій етап - від вул. Б. Котика до вул. Пасічної.

Роблять ремонт і на вул. Зимновідська – Станційна.

"Це вуличка у приватному секторі. Вже виконано роботи з прокладання каналізації, водопроводів. Плиткою будуть вимощені тротуари. Вул. Станційна також буде в роботі. Наразі тут тривають роботи з прокладання мереж. Наприкінці червня розпочнемо замощувати», - зазначив в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури.

У липні у Львові планують розпочати ремонт по вул. Замарстинівській на ділянці від вул. Гайдамацької до вул. Липинського. А наприкінці літа, коли буде проведено тендер, розпочнуть і підготовчі роботи на вулиці Ковча. 

Демонтаж колії і підготовчі та земляні роботи тривають і на вул. Чернівецькій, яку закрили на ремонт цього місяця.  Планується, що ремонтні роботи на цій ділянці триватимуть 4-5 місяців. В рамках ремонту на вулиці Чернівецькій повністю замінять контактну мережу, колії, трамвайні плити. Додамо, що через проведення ремонтних робіт три трамваї у Львові курсують за зміненим маршрутом. 

Читайте також на нашому сайті:

Які дороги зараз ремонтують у Львівській області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,84
42,89
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...