• Головна
  • Дерев’яний комод — місткий, компактний, елегантний — доречний у спальні, вітальні та передпокої
Реклама
15:58, 3 квітня 2017 р.

Дерев’яний комод — місткий, компактний, елегантний — доречний у спальні, вітальні та передпокої

Реклама

Більшість з існуючих сьогодні меблів були вигадані саме для зручності — першочергово для зберігання речей, і лише з часом стали виконувати свою другорядну функцію — прикрашати інтер’єр. Навіть у маленьку декоративну тумбочку із самого початку було вкладено надзвичайно багато потенціалу, як для корисної вартісної речі, вона і сьогодні виконує немало функцій, просто робить це непомітно і чарівно.

Але мова піде про більш габаритні меблі, в які свідомо можна заховати цілі стоси потрібних і непотрібних речей, зберігши гармонійність та охайність в інтер’єрі. Про дерев’яні комоди, які здавна вважаються ознакою солідності та вишуканості господарів дому, якому вони служать. Так повелося через те, що комоди довгий час були ніби-то в забутті і не належали до обов’язкового набору меблів: шафа, тумбочка, диван тощо. Тому, якщо вони з’являлися в якійсь оселі (у радянські часи), це вже була нечувана розкіш, вони порушували загально прийнятий для всіх квартир устрій і відразу робили приміщення особливим, не схожим на всі інші.

Але останніми десятиріччями мода на них повернулася, адже комод — не просто “елегантна штучка”, а надзвичайно практична річ. Це мініатюрна, “сплюснута”, розділена на шухляди та полиці шафа — адже до дерев’яного комоду влізе мало не така ж кількість речей (просто у складеному, а не вертикально розвішаному, вигляді). Напрочуд місткі та одночасно витончені, вони знову займають свої почесні місця у спальнях, вітальнях та навіть у передпокої.

Всередину можна покласти будь-які речі, які б ви не хотіли залишати на видноті, а горішню стільницю використовувати як декоративну полицю — для настільної лампи, фотографій, книг, квітів тощо. Напрочуд елегантно виглядає комод із натурального дерева, нагорі якого встановлено дзеркало в дерев’яній рамі — ця комбінація іноді служить у якості туалетного столику і однаково часто використовується в усіх кімнатах.

У львівській майстерні «Владар Меблі» виготовляють класичні, у шляхетському стилі, дерев’яні комоди та їх сучасні мінімалістські версії — у стилі модерн чи хай-тек. Ви можете обрати для свого дому габаритний, громіздкий комод із висувними шухлядами та додатковими шафками та відкритими полицями, або ж замовити компактнішу версію — вузький комод-пенал чи класичний варіант середнього розміру. Майстри врахують всі ваші побажання.

“Владар Меблі” — львівська майстерня, що виготовляє стильні та сучасні меблі з натуральної деревини на замовлення клієнтів, меблі зі смаком та характером, що містять у собі традиції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,05
EUR
43,00
43,03
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...