• Головна
  • Львівська влада запевняє, що акція протесту не заважає їм працювати
12:17, 4 липня 2012 р.

Львівська влада запевняє, що акція протесту не заважає їм працювати

Акція протесту, що проходить під стінами облдержадміністрації, жодним чином не впливає  на роботу структурних підрозділів Львівської ОДА.

Про це повідомили в прес-службі Львівської ОДА.

Нагадаємо, сьогодні зранку пікетувальники заблокували роботу в львівській облдержадміністрації. Натомість у ЛОДА запевняють, що робота триває у звичайному режимі.

Зокрема, Головне управління економіки та промислової політики готує загальну інформацію по роботі обласних структур за 1-е півріччя 2012 року.

Головне управління агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації  розробляє матеріали для навчань голів сільських та селищних рад щодо організації корпорації на селі та удосконалює програми підтримки сільськогосподарських виробників з державного та обласного бюджетів.

Головне фінансове  управління аналізує виконання бюджету за перше півріччя 2012 року.

Також усі інші структурні підрозділи облдержадміністрації виконують поточну роботу відповідно до своїх планів та в межах компетенцій.

«Ми працюємо у звичному режимі, адже обласна державна адміністрація – головний орган державної виконавчої влади області, від  роботи якого залежить життєдіяльність регіону», - зазначив перший заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич.

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,10
EUR
42,92
43,10
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...