• Головна
  • На Євро львівську фан-зону відвідало 400 тисяч людей (ФОТО)
11:45, 2 липня 2012 р.

На Євро львівську фан-зону відвідало 400 тисяч людей (ФОТО)

Культурно-розважальна програма на львівській фан-зоні щодня була дуже насичена. Окрім того, в дні, коли виступала українська збірна, на фан-зону запрошували патріотично налаштовані гурти.

Про це повідомляє Медіа-центр Львів 2012.

«Ми намагались спланувати програму так, щоб вона була цікавою як для іноземних уболівальників, так і для жителів міста. Хоча основним завданням фан-зони є безкоштовна трансляція матчів для людей, які не мають квитка на стадіон і хочуть долучитись до цієї атмосфери футбольного свята, тим не менш, ми вдало поєднали як і концерти, так і футбольний контент. Тому на львівській фан-зоні було на що подивитись», - розповіла заступник директора Агенції з підготовки Львова до ЄВРО-2012 Соломія Короленко.

Концертно-розважальна програма була дуже насичена. Вона була ініціативою та прерогативою міста. В дні, коли виступала українська збірна, на фан-зону запрошували патріотично налаштовані гурти.

«У нас виступали гурти «ТНМК», «Друга ріка» і «Тартак». Також ми намагались познайомити іноземних уболівальників з українською культурою, тому у дні матчів у Львові ми запросили гурти «Mead Heads XL», «Гайдамаки» та «Бумбокс». До нас відгукнулись і німецьке посольство, яке організувало приїзд до Львова німецького фрістайлера «Cheffket», а також французький альянс організував приїзд гурту «Lavian Roze». Було очевидно, наскільки приємно було виступати гуртам, і відвідувачам перебувати на такому святі», - розповіла Соломія Короненко.

Проект фан-зони повністю фінансується УЄФА, проте ці кошти є цільовими і вони здебільшого розраховані на інфраструктуру. Концертна програма була організована разом із спонсорами, які забезпечили приїзд відомих виконавців. Львівські гурти виступали без гонорарів.

На Євро львівську фан-зону відвідало 400 тисяч людей (ФОТО), фото-1
На Євро львівську фан-зону відвідало 400 тисяч людей (ФОТО), фото-2
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...