• Головна
  • Друга поспіль перемога "Карпат" і сенсаційна поразка "Динамо" у Кропивницькому, - огляд 21-го туру української Прем’єр-ліги (ВІДЕО)
Огляд
11:00, 13 березня 2017 р.

Друга поспіль перемога "Карпат" і сенсаційна поразка "Динамо" у Кропивницькому, - огляд 21-го туру української Прем’єр-ліги (ВІДЕО)

Огляд

11-12 березня в Україні відбулися футбольні поєдинки 21-го туру вітчизняної першості. Результати поєдинків вийшли досить не передбачуваними, чого тільки вартує поразка київського «Динамо» у Кропивицькому, і нічийний результат «Дніпра» із «Олександрією».

1. «Карпати» - Волинь» - 2:1.

Галицько-Волинське дербі вперше із 2012 року виграли львівські «Карпати». Героєм поєдинку став орендований у київського «Динамо» нападник Олександр Гладкий, який спочатку відзначився сам, а згодом асисустував капітану команди Ігорю Ходуб’яку. Лучани відіграли один м’яч, одна на більше підопічних Кварцяного не вистачило. Перемога дозволила «Карпатам» залишити останнє, 12 місце турнірної таблиці, куди опустилася команда із Дніпра.

2. «Зірка» - «Динамо» - 2:0.

Головна сенсація 21-го туру сталася у Копивницькому, де місцева команда виявилася сильнішою за поки ще діючого чемпіона. Головним антигероєм поєдинку можна назвати голкіпера киян Артура Рудька. Саме його помилки у звичайних ситуаціях призвели до пропущених м’ячів Однак цього дня вся команда столичного клубу виглядала досить блідно та незграбно. Тому поразка цілком заслужена.

3. «Шахтар» - «Зоря» -2:1.

Луганська «Зоря» грала із донецьким клубом у Харкові, однак місцевий стадіон виявився біль фартовим саме для «гірників». Так, «Зоря» пручалася, небезпечно грала у контратаках і навіть спромоглася зрівняти рахунок, але цього виявилося замало. Не варто забувати, що гра триває більше 90 хвилин.

4. «Олімпік» - «Ворскла» - 3:2.

Неймовірний камбек створили футболісти донецького «Олімпіка» у поєдинку проти полтавської «Ворскли». Коли на 60 хвилині рахунок став 0-2 на користь полтавської команди, напевно найвідданіші фанати «Оліміпка» подумали, що все у цьому поєдинку зрозуміло. Всі, крім підопічних Романа Санжара. За 10 хвилин після другого пропущеного голу, на табло полтавського стадіону горів рахунок 2-2. А ще за 2 хвилини «Олімпік» вийшов вперед, і перемогу вже не віддав.

5. «Олександрія» - «Дніпро» - 0-0.

Команда Шарана знову втрачає очки у грі із аутсайдером. Обидва тренери після матчу визнали результат гри закономірним. Зважаючи на перемогу «Карпат», тепер футболісти «Дніпра» опустилися у зону вильоту. Що буде далі із дніпровською командою?

6. «Чорноморець» - «Сталь» - 0:1.

Леонід Кучук святкує другу поспіль перемогу після свого повернення у квітні. Цього разу під руку «сталеварам» потрапили футболісти одеського «Чорноморця». Втім, навряд чи підопічні Бабича дуже засмутилися через цю поразку. Зважаючи на поразку «Ворскли», одесити закріпилися на 6 позиції, а там і до єврокубків недалеко. 

Читайте також на нашому сайті:

Продовження маршруту трамваю на Сихів, день народження Шевченка та підвищення цін на квартплату – огляд тижня, що минув.

На Львівщині вандали розмалювали пам’ятники загиблих поляків : фото.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #футбол #огляд #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...