• Головна
  • Студенти з Львівської політехніки змагаються за шанс побувати у Парижі
Новини компаній
17:00, 8 лютого 2017 р.

Студенти з Львівської політехніки змагаються за шанс побувати у Парижі

Новини компаній

7 лютого благодійний Фонд Бориса Колеснікова провів другий етап освітнього проекту «Авіатор 2017» серед студентів технічних спеціальностей.

В рамках проекту 3 000 конкурсантів з 32 вузів і коледжів України написали тести з технічної та авіаційної англійської мови. Серед них - і учні Національного університету "Львівська політехніка".

Конкурсанти відзначили, що вважають цей етап одним з важливих в проекті. «Молоді авіатори мають ідеально знати англійську, яка є Міжнародною мовою світової авіаційної галузі. Зокрема, вони повинні володіти стандартними фразами та висловами, які пілоти і диспетчери щодня використовують в своїй роботі; без мовного бар'єру вирішувати виниклі позаштатні ситуації. У нас буде шанс перевірити рівень знання технічної англійської під час перебування на авіафорумі Ле Бурже в Парижі. Туди відправляться найталановитіші і креативні, і я сподіваюся бути в їх числі», - поділилася планами на майбутнє студентка Національного аерокосмічного університету ім. М. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» Наталя Троцька.

Попереду на конкурсантів чекають ще три етапи: перевірка загальних знань з теорії та історії авіації, завдання-імпровізація від експертного журі та захист власного проекту.

Студенти з Львівської політехніки змагаються за шанс побувати у Парижі, фото-1

Нагадаємо, цьогоріч у «Авіаторі» взяли участь 6 500 студентів з 44 вищих навчальних закладів та коледжів України, а конкурс став найпопулярнішим освітнім проектом в Україні.

Президент благодійного фонду Борис Колесніков пишається досягненнями молодих авіаторів і зазначає, що проект затребуваний і актуальний. «Щорічно кількість конкурсантів збільшується в рази. У «Авіаторі 2017» взяли участь більше дітей, ніж за попередні п'ять років разом узятих. Дякую студентам і їхнім викладачам за увагу до конкурсу, бажання досягти високих результатів своїми здібностями і чесно виграти путівку в Париж», - каже Борис Колесніков.

Імена ста переможців «Авіатора 2017» будуть оголошені в квітні, а вже в червні кращі студенти країни вирушать до столиці Франції, на Міжнародний авіасалон Ле Бурже.

Студенти з Львівської політехніки змагаються за шанс побувати у Парижі, фото-2
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...