• Головна
  • Про це варто знати: які ухвали прийняли депутати Львівської обласної ради у вівторок, 31 січня (ФОТО)
Огляд
21:36, 31 січня 2017 р.

Про це варто знати: які ухвали прийняли депутати Львівської обласної ради у вівторок, 31 січня (ФОТО)

Огляд

Перший день роботи у 2017 році вийшов для депутатів обласної ради Львівщини на диво продуктивним. Обійшлося без бійок, сварок та суперечок. 

Тому, сайт 032.ua підготував для Вас добірку найважливіших рішень, за які проголосували депутати Львівської обласної ради.

1. Незважаючи на спротив громади Яворівського району та рішення районної ради про недопустиміть будівництва сміттєсортувального комплексу на території "Сірки", обласні обранці вирішили не підтримувати питання щодо заборони будівництва на Яворівщині полігону для сміття. Лише 29 депутатів підтримали дане звернення, однак цього виявилося недостатньо.

unnamed (4)

unnamed (4)

2. Слуги народу не залишили без уваги і медичну сферу в області. Так, після того, як депутати підтримали внесення змін до показників в бюджеті області у частині медицини на 2017 рік,  на придбання медичного обладнання для лікарень Львівщини витратять більше 95 мільйонів гривень. Фінансування відбуватиметься спільно із Міжнародним банком реконструкції та розвитку.

3. Цього дня наші депутати працювали не тільки на користь жителям області. Так, чиновники прийняли виклик від бійців 24-ї механізованої бригади і взяли участь у флешмобі "22 Pushup Challenge" і відтиснулися 22 рази, аби підтримати наших воїнів у зоні АТО. 

4. Крім того, народні обранці нарешті визначилися із новим керівником екстренної медицини катастроф на Львівщині.

unnamed (1)

unnamed (1)

5. До того ж, депутати Львівської обласної ради прийняли рішення «Про вшанування пам’яті учасників Антитерористичної операції на сході України, які загинули, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет України». Відповідно до рішення депутатів, на Львівщині оголошуватимуть жалобу в день похорону бійців, які загинули під час військової агресії росії на українському Донбасі. 

6. Також, 31 січня депутати облради виділили 80 мільйонів гривень на медичну допомогу в області.

unnamed (3)

unnamed (3)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...